Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Landal vakantieparken in België | Drie fijne parken om uit te kiezen

Landal vakantieparken in België Landal Village les Gottales

In totaal zijn er momenteel drie Landal Vakantieparken in België, OmniTraveler testte ze alle drie en kan eigenlijk niet kiezen welke favoriet is. Welk park kies jij?

Landal vakantieparken in België: Mooi Zutendaal

Van de drie Landal Vakantieparken in België maakten we als eerste kennis met Mooi Zutendaal. Een park met tal van verschillende soorten accommodaties. Wij verbleven in een Jan des Bouvrie villa op het park. Als je voor dit type accommodatie kiest, ontbreekt het je aan niets. Je verblijft niet alleen in een mooie vrijstaande villa, je bent ook de tijdelijke eigenaar van een fijn terras. Ideaal om de ochtenden in het zonnetje met een vers ontbijt te beginnen.

Het is een fijn, overzichtelijk park (60 chalets) met een goed restaurant op het terrein. Ook op het zwembad is weinig aan te merken. Bovendien nodigt de omgeving uit tot het maken van talloze dag uitstapjes. Een paar voorbeelden:

📍 Landal Mooi Zutendaal, Gijzenveldstraat 75, 3690 Zutendaal, België

Landal vakantieparken in België Mooi Zutendaal

Landal Village les Gottales

Ahhh, Landal Village les Gottales, wat een leuk, fijn park is dat. Klein en compact. Mooi, hoog gelegen, met de Ardennen aan je voeten. De kleine vakantiewoningen zijn net zo compleet als je dat van elke andere Landalaccommodatie kan en mag verwachten. Op het park hangt een gemoedelijke sfeer en is het heerlijk rustig. Verwacht hier geen zwembad of animatie, zelfs geen Bollo-huisje – maar dat heeft dit park, wat ons betreft, ook niet nodig. Landal Village les Gottales is simpelweg een heerlijke uitvalsbasis om optimaal van de Belgische Ardennen te genieten,

Lees hier wat wij tijdens ons verblijf ondernamen vanaf het vakantiepark in België.

📍 Landal Village les Gottales, Saint-Jacques 20, 4980 Trois-Ponts, België

Landal Village les Gottales

Landal vakantieparken in België: Landal Village l’Eau d’Heure

We sluiten het rijtje van Landal Vakantieparken in België af met Landal Village l’ Eau d’Heure. In vergelijk met de andere twee parken een groot park. Direct gelegen aan het gelijknamige meer, compleet met strand en beachbar. Een fijne uitvalsbasis voor iedereen die sportief zijn verblijf door wil brengen. Op het moment dat wij er verbleven, ondergingen de huisjes net een renovatie. Wij vonden ons verblijf al prima en dat zal er enkel beter op zijn geworden.

Een paar tips om in de omgeving te ondernemen:

📍 Landal Village l’Eau d’Heure, Rue du Bois Du Four 7a, 6440 Froidchapelle, België

Ons huisje bij Landal Village l'Eau d'Heure

Tip van OmniTraveler:

Bij alle drie de parken zul je ongetwijfeld een ontzettend fijne vakantie beleven, kijk daarom wat voor jou belangrijk is. Op Landal Village l’ Eau d’Heure zijn lekker grote bungalows beschikbaar. Fijn als je met de hele familie eropuit wil gaan. Wil je spanning en avontuur, dan kies je voor een verblijf in de Ardennen. Meer in voor een gemoedelijk verblijf, dan zit je in Belgisch Limburg helemaal op je plek. Is de aanwezigheid van een zwembad voor jou belangrijk, dan valt in dit geval Landal Village les Gottales af. Wik, weeg en kies. En kun je niet kiezen – snappen wij – kies ze dan – net als wij – gewoon allemaal.

Zo maak je je verblijf nog leuker;

  • Het is tenslotte vakantie dus laat de bedden voor aankomst opmaken en bespaar jezelf extra gesleep met handdoeken en huur een handdoeken pakket. De start van je verblijf bij Landal begint op die manier zoveel relaxter.
  • Kan het nog relaxter? Zeker! Boek dan een accommodatie met bubbelbad en/of sauna.
  • Soms kiezen wij er ook voor een boodschappenpakket in het huisje neer te laten zetten. Ook maken we regelmatig gebruik van de ontbijtservice of aangeboden BBQ- of gourmetpakketten. Nogmaals het is vakantie en gemak dient de mens.
  • Huur een fiets. Niet alleen om de omgeving mee te verkennen, onze junior trapt ook graag een rondje over het vakantiepark op zoek naar speelkameraadjes of een speeltuintje.

ontbijtserviceLandal Villapark Livingstone Burgh-Haamstede Zeeland Nederland

Check ook deze Landal vakantieparken in Nederland:

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *