Zomeren in eigen land

Wordt je ook helemaal raar van alle kleurcodes, reisadviezen en geannuleerde reizen naar het buitenland? Kies dan voor zomeren in eigen land. Geen PCR test, geen mondkapjes en geen vaccinatiebewijzen nodig voor een vakantie in Nederland. Reisinspiratie nodig? In Eigen Land van de makers van Columbus Magazine, hebben er 101 voor je.

Zomeren in eigen land

Team OmniTraveler heeft (vooralsnog) besloten geen vakantieplannen te maken. Geen tickets geboekt, geen buitenlandse accommodatie vastgelegd, niets. Wij gaan, zoals het er nu naar uitziet, voor zomeren in eigen land. En wie denkt dat, dat een straf is, heeft het bij het verkeerde eind. Nederland heeft zoveel te bieden. Zon, zand, van Drentse heide tot Zeeuwse kust.

Welke van deze 101 tips ga jij uitvoeren?

Het bijna 150 pagina tellende magazine barst uit zijn kaft van de tips om deze zomer in Nederland te gaan ondernemen. Een kleine greep uit de mogelijkheden:

  • Wat dacht van een bezoek aan een bio-boer in Brabant? Om je vingers pagina’s bij af te likken.
  • Heb je tijdens de corona-periode niet het wandelen maar het fietsen als nieuwe hobby ontdekt en omarmd? Volg dan de tips voor de mooiste fietsknooppuntenroutes in Brabant. Ze brengen je langs bossen, vennen en de Brabantse Sahara.
  • Met de hoge temperaturen die de komende maanden verwacht worden, is afkoelen aan het strand een fijn idee. Liever wel zonder grote mensenmassa’s, waar de anderhalve metermaatregel amper uit te voeren is. Blader dan snel door naar de pagina’s over stranden weg van de massa. Niet verder vertellen, hoor.
  • Is de kust te ver van je woonplaats vandaan? Geen probleem, in het In Eigen Land Magazine tref je ook tips voor de leukste stadsstranden.
  • De kinderen bezighouden tijdens de vakantieperiode wordt een eitje met de zomeruitjes achterin het magazine.

Vanzelfsprekend staan er nog veel en veel meer tips in het magazine, maar die moet echt even met eigen ogen bekijken. Het belooft een mooie zomer te worden.

In Eigen Land Columbus

Win een van de 10 gratis exemplaren van In Eigen Land (nr. 2)

Wil je ook zomeren in eigen land? Bestel dan In Eigen Land magazine (nummer 2) of doe mee aan deze winactie en maak kans op een van de 10 gratis exemplaren die OmniTraveler weg mag geven. Hoe? Zo!

  • Ten eerste zou het erg tof zijn als je het Instagram account van OmniTraveler wil volgen. Als je toch aan het klikken bent, check (en volg) dan ook even Gratis Reis Goodies. Dit is een initiatief van OmniTraveler.nl, waar we dit jaar nog veel meer leuke reis gerelateerde producten G R A T I S weg gaan geven.
  • OmniTraveler.nl geeft in samenwerking met Columbus Travel 10 x een gratis exemplaar weg.
  • Om kans te maken op dit toffe tijdschrift deel je in de comments welke bijzondere plek in Nederland jij graag deze zomer wilt of gaat bezoeken.
  • Meedoen kan tot en met vrijdag 6 augustus 2021. De winnaar ontvangt per e-mail bericht.

Zomeren in eigen land magazine gratis winactie

Tips van OmniTraveler om te zomeren in eigen land:

twitterredditpinterestlinkedinmailby feather