In Eigen land reisinspiratie van Columbus Travel

In Eigen Land: 101 reistips om het buitenland in Nederland te ervaren

Reismagazine Columbus Travel komt met een nieuw magazine In Eigen Land. Een blad geheel in het teken van Nederland. Van safari’s op de Veluwe tot fietstochten door de Sahara van Brabant en van weekendjes weg in de leukste steden tot fijne overnachtingplekken in de natuur.

Nederland van boven

Lekker weg in eigen land

Reizen is fijn, maar dat reizen niet altijd grensoverschrijdend hoeft te zijn, bewijst de nieuwste titel van Columbus Travel, In Eigen Land. Het 148 pagina’s tellende magazine laat je ons kleiner kikkerlandje zien, zoals je buitenlandse steden en bestemmingen bekijkt. Het luxe tijdschrift staat vol tips om even aan de dagelijkse sleur te ontsnappen. Tips voor fijne steden, waar je wellicht minder snel aan denkt. Uitjes om de kinderen mee naar toe te nemen en natuurgebieden waar je oog in oog staat met wilde dieren.

Check zeker ook de bijlage omtrent alle Nationale Parken die Nederland rijk is.

Nationale parken in Nederland In Eigen Land magazine

➡️ Lees ook:

En laat je verrassen door steden, die misschien niet direct top of mind zijn.

Haarlem

➡️ Lees ook: Haarlem, van strandwal tot supergezellige muggenstad

En wie Nederland zegt, zegt bloemen. Velden vol kleurenpracht!

In Eigen land reisinspiratie van Columbus Travel

➡️ Lees ook:

Kortom, maak tijd om Nederland te (her)ontdekken!

In Eigen land praktisch:

Heerlijke foto’s en praktische tips voor zowel korte uitjes als lange vakanties in Nederland. Coronaproof, duurzaam en buiten de gebaande paden, zoals je van de makers van Columbus Travel gewend bent.

  • aantal pagina’s: 148
  • prijs € 4,99 inclusief verzendkosten (binnen Nederland)
  • Te bestellen via de webwinkel van Columbus Magazine

Columbus Travel

Win gratis In Eigen Land magazine #1

Heb je al zin gekregen Nederland nader te gaan ontdekken? Begrijpelijk, want voor zo’n klein landje is er zoveel te zien en te doen. Wat een verscheidenheid. Voor een hele bak inspiratie, blader je het In Eigen Land Magazine door. Dan krijg direct zin om er opuit te trekken. En jij maakt kans op een GRATIS exemplaar. Meedoen aan deze winactie is simpel:

  • Ten eerste zou het erg tof zijn als je het Instagram account van OmniTraveler wil volgen. Als je toch aan het klikken bent, check (en volg) dan ook even Gratis Reis Goodies. Dit is een initiatief van OmniTraveler.nl, waar we dit jaar nog veel meer leuke reis gerelateerde producten G R A T I S weg gaan geven.
  • OmniTraveler.nl geeft in samenwerking met Columbus Travel 5 x een gratis exemplaar weg.
  • Om kans te maken op dit toffe tijdschrift deel je in de comments welke bijzondere plek in Nederland jij graag in het volgende nummer van In Eigen Land terug zou willen zien. Deel (uitgebreid) die mooie bestemmingen!
  • Meedoen kan tot en met zondag 14 maart 2021. De winnaar ontvangt per e-mail bericht.

Nederland waterland

Meer Nederland:

Tags: Nederland
twitterredditpinterestlinkedinmailby feather