Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Keukenhof, kleurenpracht van Nederland

Bollenvelden

Is er iets Hollandser dan de Keukenhof? Een trekpleister onder (Aziatische) toeristen, maar ook een must-see voor ons Nederlanders? Jazeker!
Keukenhof Holland Nederland Keukenhof Holland Nederland Keukenhof Holland Nederland kind in klompKeukenhof Holland Nederland

Mijn eerste keer… de Keukenhof

In 2012 ging ik voor het eerst in mijn leven naar de Keukenhof. Natuurlijk had ik er van iedereen in mijn omgeving al jaren veel over gehoord. Hoe prachtig het is, dat je je ogen uitkijkt en meer van dergelijke enthousiaste kreten. Maar toch had ik er zo mijn bedenkingen bij, vond het iets voor bejaarden, opgepropt in een Touringcar die dan een dag in Lisse los werden gelaten. Of een leuke dagje uit voor de jaarlijkse bijeenkomst van de plattelandsvrouwen vereniging ergens uit een klein dorp ver bij mij vandaan.

Einde van het seizoen

Op een van de laatste dagen dat de Keukenhof nog geopend was voor publiek, bracht ook ik een bezoek aan de talloze tulpen, die het landgoed rijk is. En ik vond het geweldig! Het was, ondanks dat het al mei was, een frisse dag, maar dat maakte het dat het niet al te druk in het park was. Niet alleen de bloemen vond ik mooier dan verwacht, ik ontdekte er ook prachtige kunstwerken en als verassing voor onze kleine meid, was er een optreden van Sesamstraat vriendjes, een Nijntje speeltuintje en een kinderboerderij met zachte lieve geitjes.

Ook deze keer werd ik weer aangenaam verrast door mijn eigen Nederland, dat zo veel te bieden heeft.

Meer Nederland:

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *