Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mainport Hotel Rotterdam | Ultiem relaxen in een Waterfront Spa Kamer

Mainport Hotel Rotterdam Moonback

Gebroken nachten door ruziënde buren of een huilende baby? Zit je in een pittige verbouwing? Kneiterhard gewerkt? Kortom, je bent wel toe aan potje relaxen. Boek dan zeker een waterfront spa kamer in het Mainport hotel in Rotterdam.

Relaxen in het Mainport Hotel doe je zo!

Laten we even vooropstellen dat jezelf op een nachtje – of twee, of meer – Mainport Hotel trakteren altijd een goed idee is. Voor wie echt ultiem wil relaxen, boekt echter de zogeheten Waterfront Spa Kamer.

Een hele dag relaxen in de spierwitte badjas van het hotel? Doen! Douchen wanneer jij daar zin in hebt. Tijdens het tandenpoetsen of je haren föhnen niets missen van je favoriete televisieprogramma? Geen probleem, want in de badkamerspiegel zit een t.v. Helemaal tot rust komen, dat doe je in je eigen privé-sauna. En dan de klapper, de whirlpool met magnifiek uitzicht over Rotterdam. Nog niet genoeg? Schuif dan aan voor een heerlijk diner. Wat wil je nog meer?

Wat dacht je van een uitgebreid ontbijt (maak er roomservice van), compleet met bubbels? Als je daar niet van opknapt.

Mainport Hotel Rotterdam | Ultiem relaxen in een Waterfront Spa KamerWaterfront Spa Kamer Hotel RotterdamWhirlpool op de hotelkamerWhirlpool op de hotelkamerdinerOntbijt Mainport Hotel Rotterdam

📍 Mainport Hotel, Leuvehaven 77, 3011 EA Rotterdam

Bij ultiem relaxen, hoort ook relaxed boeken

Ken je Moonback al? Wanneer je kiest voor een relaxt uitstapje, hoort daar natuurlijk ook relaxed reserveren bij, niet waar? Moomback staat voor het  boeken van een hotel met een goed gevoel voor zowel jou (de reiziger) als de hotelier. Wanneer je via dit eerlijke platform je kamer boekt, poppen er geen dwingende meldingen op in je scherm. Geen meldingen als ‘U heeft nog slechts 10 minuten om deze kamer te reserveren’. Ook alarmbellen omdat uitgerekend jij net de laatste beschikbare kamer aan het bekijken bent. Dat is ontspannen een hotel uitzoeken.

Ook fijn om te weten is het feit, dat de hotels allemaal een eerlijke commissie ontvangen, met dat idee in het achterhoofd slaap je – in die geweldige hotelkamer – toch net een stuk prettig.

Tips om te doen vanuit het Mainport Hotel

Hoe verleidelijk het ook is na het inchecken je kamer niet meer te verlaten – want hallo whirlpool én sauna! – doe je daarmee jezelf en de stad Rotterdam tekort. Zorg daarom dat je zeker ook tijd overhoudt om een, of meerdere, van deze uitstapjes in het Manhattan aan de Maas.

Remastered Experience RotterdamStreet art vos Dzia

Credits headerfoto: Mainport Hotel Rotterdam

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *