Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wonderlust | Your Inside Travel Guide. Je ideale reismaatje

Wonderlust – Your Inside Travel Guide

Via Social media stuitte ik op het initiatief van Merel. Merel is de bedenkster, maakster en uitgeefster van Wonderlust. Ze omschrijft haar project zelf als volgt:

“Wonderlust is een anders dan anders reis journal voor de vrouw van nu. Met inspirerende en reflecterende vragen die je op reis laten nadenken over wat nou echt belangrijk voor je is. Blanco pagina’s worden afgewisseld met oefeningen. Oefeningen die je juist op reis, weg van je normale leventje, handvatten en oefeningen aanreikt om een reis te maken. Een reis naar het buitenland en reis naar jezelf. Met dit handgetekende boek zet jij straks de stappen in de richting van het leven van je dromen.”

Wonderlust reisgids

Hoe helpt het boek je dan?

  • Het is je persoonlijke waardevolle (reis)dagboek. Het geeft je de ruimte jouw verhalen neer te pennen naast tips om meer uit jezelf, je omgeving en je reis te halen.
  • Wonderlust is je beste reismaatje, dat je steeds enthousiast toejuicht het avontuur te omarmen en eruit te halen wat er in zit.
  • Het boekwerk is je vriend door dik en dun. Het schenkt je wijsheden op momenten dat je het nodig hebt. Het tovert een lach op je gezicht wanneer het even niet mee zit.
  • Het laat je beseffen dat we allemaal – ja ik ook én jij ook – voor vreemde situaties komen te staan tijdens het reizen. Merel onthult openhartig wat haar zoal voorviel in den vreemde.
  • Het is je lijfcoach, zo een die je de juiste vragen stelt op het ideale moment en je aanzet tot ontdekkingen die waardevol zijn voor jou!
    Wonderlust your inside travel guide
  • Het laat je magische antwoorden uit je innerlijke zelf opborrelen. Met deze (nieuw ontdekte) zelf verworven krachten, maak je bewustere keuzes en bewandel je het juiste pad op weg naar jouw droomleven.
  • Het inspireert je om telkens weer actie te (blijven) ondernemen om je dromen waar te maken, zelfs nadat je van je reis bent teruggekeerd.

Ga zelf op Wonderlust

Bewust worden – Spelen – Creëren – Ontdekken – Altijd een buddy bij de hand – Stralen – Kiezen – Dromen, dat is waar Wonderlust voor staat.

Wonderlust – Your inside travel guide (ISBN 9789082611403 ) is voor €19,50
verkrijgbaar via de (online) boekhandel.

Meer boekentips

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *