Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Droomreis met een dondersteen | Doen of niet doen?

boek Droomreis met een dondersteen Kleine Nika credits Elly Molenaar

Zou jij jouw ultieme droomreis met een dondersteen maken?

Droomreis met een dondersteen is het eerlijke verhaal van Elly Molenaar, haar man Richard en – de hoofdrolspeelster – Nika. Ze ondernemen een reis van 6 maanden door Nieuw-Zeeland en Australië mét een dreumes, maar of dat nou zo’n succes is…….?

Ik ga op reis en neem mee…

Wat doe je als je als reislustig stel ouders wordt. De rest van je de tijd dat je kind opgroeit in Nederland naar de camping of blijf je doen wat je altijd deed en ga je voortaan met drieën de wereld verkennen? De schrijfster van het boek en haar partner besluiten voor het laatste te gaan en nemen eigenwijze dochter Nike mee op het avontuur van hun dromen; op camperreis door Nieuw-Zeeland en reizen door Australië.

Een droomreis met een dondersteen, waarom?

Waarom? Dat is soms het woord dat door zowel de lezer als de lijdende voorwerpen (Elly en haar man) heen gaat. Waarom moet Nika steeds een keel opzetten op de momenten die het meest kostbaar zijn tijdens de trip. Een koppig kind, moet je dat wel meenemen op een trip dat van volwassen soms al veel vraagt? En waarom geven ouders onder andere omstandigheden dan thuis gemakkelijker toe?

Boek Elly Molenaar Een drager NU

Het is hier fantastisch

“Ze zijn allemaal anders,” zegt een oma over haar vijf verschillende kleinkinderen en dat is ook zo. Onze dochter is inmiddels 12 jaar en reist haar hele leven met ons mee, van de praktijken die Nika uithaalt, herken ik vrijwel niets. Echter, als ik verhalen van een kennis hoor over de laatste reis die zij naar Azië maakten met hun twee donderstenen, dan valt wat er in het boek beschreven wordt allemaal reuze mee.

Het drietal in het boek maakt een reis om nooit te vergeten. Ze beleven intense avonturen en hebben hun (onmogelijke) momenten, maar bovenal spat de liefde voor elkaar en voor het reizen ervan af.

Droomreis met een dondersteen praktisch

Een boek dat bij de een verbazing en bij de ander herkenning oproept. Vlot geschreven en heerlijk om op een lome middag in de zon in een ruk uit te lezen.

Titel: Droomreis met een dondersteen – Een eerlijk verhaal over reizen met kinderen
Auteur: Elly Molenaar
Omvang: 224 pagina’s
ISBN 978 90 832053 2 8
Prijs: € 21,50
Verkrijgbaar: te bestellen Bol.com,  mo’media, Kleine Globetrotter of in je boekhandel. Neem hier alvast een sneak-peak

Meer reizen met kinderen

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *