Zoek
Sluit dit zoekvak.

Via je persoonlijke reisadviseur relaxt op reis

huurauto BMW Mallorca Spanje

Vakantiestress? Neem een persoonlijke reisadviseur in de arm

Wil je op vakantie maar geen idee hoe je die toffe reis moet arrangeren? Geen probleem, je persoonlijke reisadviseur van Personal Touch Travel neemt alle ingewikkelde zaken van je over, zodat jij enkel nog maar na hoeft te denken wat je in je koffer wilt stoppen.

Laat het uitzoeken van je vakantie aan je persoonlijke reisadviseur over

Misschien vind je het deel van de voorpret. Uren in brochures en online turen om de beste vakantie voor jezelf en je reisgenoten samen te stellen. Maar is dat voordelige ticket dat je hebt gevonden, echt wel zo goedkoop? Wat zijn de kleine lettertjes van die huurauto die je op internet hebt gespot? En hoe kom je eigenlijk van het vliegveld bij je accommodatie, heb je daar al over nagedacht? Je ziet gemakkelijk iets over het hoofd, wanneer je het boeken van een reis niet aan een expert overlaat.

Hou je sowieso niet van dat gepuzzel om je ideale trip samen te stellen, dan is een persoonlijke reisadviseur van Personal Touch Travel sowieso een uitkomst.

zelfstandig reisagent cheers Palma de Mallorca

Tijdens de corona pandemie wordt een reis uitstippelen er niet gemakkelijker op. Waar kun je heen reizen? Is een mondkapje wel of niet verplicht? Moet je een test kunnen overleggen of geldt er een quarantaineplicht? De regels veranderen waar je bijstaat – net als de kleurcodes van de landen – het is amper bij te houden. Dan is het goed te weten, dat jouw persoonlijke reisadviseur dat voor je doet – er is er altijd wel een bij jou in de buurt.

persoonlijk reisadviseur Myanmar

De voordelen van een persoonlijk reisadviseur

Een persoonlijke reisadviseur is geen stenen reisbureau in de winkelstraat of in het winkelcentrum. Je kunt het het beste zien als een mini-reisbureau dat vanuit thuis opereert.

Eén aanspreekpunt

Het contact met je eigen reisadviseur is een stuk persoonlijker en dat is extra fijn in onzekere tijden als deze. Geen collega die je moet doorverbinden als je belt of een stagiaire die het dossier niet kan vinden. Altijd meteen jouw contactpersoon aan de lijn (of mail). Bovendien spreek je af wanneer jou het schikt, dus ook buiten winkel/kantoortijden.

Omdat je tijdens je reis van A tot Z met één contactpersoon te maken hebt, is je persoonlijke reisadviseur niet alleen betrouwbaar maar zeker ook betrokken. Verandert jouw bestemming van kleurcode en heb je vragen of de status van je reis? Een telefoontje is genoeg, zonder daarbij van het kastje naar de muur gestuurd te worden.

persoonlijke reisadviseur huurauto Sunny Cars

Je persoonlijk reisadviseur is niet duurder

Ik snap dat je denkt; ‘Alles leuk en aardig, zo’n eigen reisagent, maar wat gaat dat grapje kosten?’ Dat is nu het mooie, je betaalt geen extra kosten voor de kwaliteiten en zekerheden van je eigen reisadviseur. De reissom bedraagt hetzelfde als in een fysiek reisbureau.

Voor elke type reis kun je bij je persoonlijk reisadviseur terecht

Of je nu een avontuurlijke reis door de Braziliaanse Pantanal wil maken, een groepsreis per Trans Siberië Express op je bucketlist hebt staan of wil nazomeren op Sicilië, je kunt met elke type reiswens bij je persoonlijk reisadviseur terecht. Adviezen of beste reistijd en aanvullende huurauto zijn onderdeel van het reisadvies. Van een weekendje Brussel tot  wild spotten in Afrika, van een luxe hotel in Thailand tot een camperreis door Canada.

paardrijden in de Pantanal Brazilië

Parate kennis

De persoonlijke reisadviseurs van Personal Touch Travel gaan regelmatig op training, wonen bestemmingspresentaties bij en gaan zelf naar uiteenlopende bestemmingen op reis. Kortom, de adviserende dames en heren weten waar ze het over hebben.

groepsreis China Beijing

Je persoonlijke reisadviseur neemt onzekerheden voor je weg

De persoonlijke reisadviseurs van Personal Touch Travel zijn constant in gesprek met hun contactpersonen en leveranciers in het land van jouw gewenste bestemming. Zo zijn en blijven ze op de hoogte van de meest actuele informatie. Met betrekking tot veiligheid en flexibiliteit zit je bij Personal Touch Travel eveneens goed. De organisatie en dus ook jouw reisadviseur werkt enkel met betrouwbare partners. Flexibele en gunstige voorwaarden zijn key.

Uit en thuis

De hulp van een zelfstandig reisadviseur van Personal Touch Travel is in deze tijden dus geen overbodige luxe. Kies je als reiziger voor een persoonlijk reisadviseur, dan kies je dus voor meer persoonlijke service. Je kunt als reiziger vertrouwen op één contactpersoon die je vanaf het boeken tot en met je veilige terugkeer thuis bijstaat.

je persoonlijk reisadviseur regelt ook je vakantie naar Jamaica voor je

Kleurcodes: Je persoonlijke reisadviseur houdt het in de gaten

Waar je ook komt en of je nu de radio of de televisie aanzet, het is al tijden lang het gesprek van de dag. “Welke bestemming heeft welke kleurcode en wat zijn de prognoses voor de komende tijd? Nederland is vandaag rood geworden. En nu dat zo is, zijn we als vakantieganger dan nog wel welkom in andere landen? Blijft buurland België bereisbaar voor ons of gaan de grenzen met Duitsland weer dicht?” Het houdt ons allen bezig, maar we kunnen naast onze dagelijkse werkzaamheden niet continu de ECDC kaart volgen om te zien hoe het ervoor staat.

Dat hoeft ook niet, want dat doet je persoonlijk reisagent voor je. Of het nu code groen, geel, oranje, rood is, jouw eigen contactpersoon weet wat er speelt. Hij of zij heeft antwoord op de vraag of er voor jouw beoogde vakantieland wel of geen test moet worden afgenomen. Welke corona maatregelen er ter plekke van kracht zijn en of de stranden en/of horeca geopend zijn. Op al je vragen omtrent inreisbeperkingen, coronamaatregelen, quarantaine eisen, vaccinatie eisen heeft je eigen reisagent een antwoord voor je. Hoe fijn is dat?

vliegtuig stoelen

Lees ook

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *