Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vakantiegevoel thuis | Zo waan je je nog eventjes op reis

Vakantiegevoel thuis koffer paspoort vliegtuig hoed

Vakantiegevoel thuis, zodat je dagelijks dat vrije gevoel van reizen hebt

Het Vakantiegevoel thuis vasthouden is echt niet moeilijk, met wat kleine aanpassingen, waan je je op je favoriete bestemming, waar dan ook op de aardbol. Schilder met sigma verf je muren strak als in een hotelkamer. Zet je souvenirs in de spotlight of blader eindeloos door een zelfgemaakt fotoalbum. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vakantiegevoel thuis: Verander je slaapkamer in een hotelsuite

Hou opruiming in je slaapkamer. Alles waarvan je denkt het niet (dagelijks) nodig te hebben, weg ermee. Doneer het, breng het naar de kringloop of stop in bakken weg, zodat het uit het zicht is. In een hotelsuite tref je ook geen overbodige zaken aan. Pak, nu de ruimte een stuk leger is, meteen je muren aan. Maak ze met sigma perfect matt net zo egaal wit en strak als in een luxe hotel. Schaf meteen mooi beddengoed aan en wat extra (sier)kussens, frame een vakantiefoto in en het Ritz-Carlton is er niet bij.

maak van je slaapkamer een hotelkamer

Souvenir, hier

Ga tijdens je reis nu eens een keer niet voor een koelkastmagneet, maar kies eens een ander souvenir. Een souvenir dat iets toevoegt. Schaf bijvoorbeeld lekkere kruiden aan, zodat je bij thuiskomst, die overheerlijke curry die je in Thailand at, in je eigen keuken maakt. Over eten gesproken, een van onze favoriete souvenirs, schaaltjes en bordjes. Altijd handig en geven direct dat vakantiegevoel thuis.

Een lamp, tapijt of beeld doen het natuurlijk ook altijd goed. Wat kies jij?

Vakantiegevoel thuis schaaltjes Dubai

Vakantiegevoel thuis: Ga voor een hangmat

Als er iets is, dat direct vakantiegevoel oproept, is het wel een hangmat. Het maakt niet uit of je het ding op reis koopt of bij de bouwmarkt om de hoek, zodra je erin ligt, waan je je aan het strand of in de jungle. Buiten is heerlijk, wanneer de Nederlandse zonnestralen hun best doen, maar waarom creëer je binnen niet een plekje om af en toe weg te dromen naar je ideale vakantiebestemming?

hangmat

Ticket to the tropics

Of eigenlijk een ticket (ritje) naar je tuincentrum of bloemen- en plantenzaak. Groen maakt gelukkig. Haal zoveel mogelijk planten in huis. Voor een heerlijk tropisch gevoel kies je voor mooie orchideeën en grote varens. Misschien heb je zelfs wel plaats voor een grote bananenplant.

orchideeen

Vakantiegevoel thuis: Versier je muren

Voor nog meer vakantiegevoel thuis, lijst je je mooiste foto in en geef je die een prominente plek aan de muur. Of laat je favoriete vakantieplaatje afdrukken op hout of – als je echt groots uit wil pakken – ga voor fotobehang. Wat overigens ook leuk is, een mooie wereldkaart aan de wand.

Vakantiegevoel thuis wereldkaart fotobehang

Meer tips:

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *