Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De allermooiste wandelroutes van Nederland in een boek

Van Gogh NP Wandelroute Tilburg De allermooiste wandelroutes van Nederland

De allermooiste wandelroutes van Nederland verzameld in een boek

De allermooiste wandelroutes van Nederland, welke zijn dat dan? ANWB boog zich over deze vraag en het antwoord daarop lees je terug in dit nieuwste wandelboek

Noord, zuid, oost, west, welke route is het best?

Allermooist. Allerbest. Allerleukst. Van die woorden waar iedereen een andere waarde en betekenis aan geeft? Zaken waarover te twisten valt. Een ding hebben de meeste wandelingen in het boek gemeen, de wens zoveel mogelijk over onverharde paden af te leggen. Wie het asfalt achter zich laat, staat al snel het bos, een nationaal park of aan de kust. En hoe kun je dat nu niet mooi vinden?

Het boek heeft Nederland verdeeld in verschillende windrichtingen, elke windrichting een aantal opties. Nu aan jou de taak, te kiezen welke in jouw ogen het allermooist is.

Radio Kootwijk

De allermooiste wandelroutes van Nederland praktisch

Wandelen is altijd een goed idee. En voor een wandelroute in Nederland hoef je nimmer ver weg. Wandelen langs het water, over de heide of door bosrijk gebied. Wat voor type wandeling je zoekt, in dit boek tref je waar je naar op zoek bent.

Elke route is voorzien van een kleine kaart, het type routebeschrijving een QR-code en een tip om even te pauzeren. Daarnaast is het voorzien van mooie foto’s die direct je wandellust opwekken. Tenslotte lees je per wandeling ook nog interessante verhalen over de omgeving, historische achtergronden en grappige feitjes over de natuur. Kortom, wandelschoenen aan en gaan!

Kalmthoutse heide

Titel: De allermooiste wandelroutes van Nederland
Auteur: Quinten Lange
Omvang: 144 pagina’s
ISBN: 9789018053017
Prijs: € 24,99
Verkrijgbaar: te bestellen Bol.com of via ANWB
Eerder verschenen in deze reeks: De allermooiste dorpen, fietsroutes, kastelen en vestingsteden

Meer wandelen/lezen

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *