Daarbij de waterkant: Wandelen langs het water

Wandelen langs het water, wat is er heerlijker dan dat? En dan bedoelen we niet aan de kust, niet wandelen langs de zee, maar op pad in de mooiste steden en dorpen gelegen aan het water. Ga je mee?

Geen zee? Geen probleem!

Wandelen om je fit te voelen, eropuit om je hoofd leeg te maken of om een jaar lang geen saaie zondag te hebben. Met dit boek beleef je elk weekend actief iets leuks. Uitwaaien kun je natuurlijk niet enkel en alleen aan zee, maar dat kan op talloze plekken in Nederland en Vlaanderen. Wel langs het water, want dat geeft op zomerse dagen heerlijk verkoeling en ’s winters word je getrakteerd op een fraai laagje ijs.

Turen naar de bootjes die door het water glijden of zwaaien naar passanten die op de gracht, rivier of open water op een SUP staan. Picknicken aan de waterkant of na afloop borrelen in de jachthaven. Wat kies jij?

➡️Zelf het water op? OmniTraveler tipt Wetlands Safari per kano genieten van de rust en natuur vlakbij Amsterdam

52 dagen wandelen langs het water momedia boek

Wandelen lang het water praktisch:

Auteur Ellie Brik schreef talloze boeken over wandelen, dit het laatste deel: een boek bomvol inspirerende wandelingen langs de grote en kleine, lange en korte en bekende en minder bekende Nederlandse wateren. Het fijne is dat je niet enkel geïnspireerd wordt om op pad te gaan, maar eigenlijk is dit boek ook een heerlijke gids als je een weekendje weg plant. Naast suggesties voor mooie wandelingen staan er namelijk ook talloze horeca-adressen in en bovendien ook hele leuke adresjes om te blijven slapen.

Van Alkmaar tot Zoutkamp en van Workum tot Arnhem, het wordt nog lastig kiezen welke bestemming als eerste te gaan bezoeken. Blader door dit heerlijke boek bomvol prachtige foto’s en laat de willekeur de overhand nemen. Laat het lot bepalen welke route je als eerste af gaat leggen.

Titel: 52 dagen wandelen langs het water
Auteur: Ellie Brik
Omvang: 216 pagina’s
Uitgever: Momedia
ISBN: 978 94 9327 370 2
Prijs: € 23,50
Ellie Brink 52 dagen wandelen langs de waterkant

Winactie: Win een gratis exemplaar t.w.v. € 23,50

OmniTraveler geeft een gratis exemplaar weg. Hoe doe je mee? Zo!

  • Ten eerste zou het erg tof zijn als je het Instagram account van OmniTraveler wil volgen.
  • Om kans te maken op dit boek deel je in de comments waar jij het liefste wandelt. Kortom welke route of welk gebied is volgens jou een echte aanrader.
  • Meedoen kan tot en met vrijdag 02 juni 2023. De winnaar ontvangt per e-mail bericht.
  • Gratis reizen of vakantie winnen? Check dan PrijsvragenGala.nl

watermolen

Meer wandelen:Tags: boek review
twitterredditpinterestlinkedinmailby feather