Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wandelboek Onze Natuur Vlaanderen | 20 toffe routes

Wandelboek Onze Natuur Vlaanderen

Veters vast? Wandelboek Onze Natuur Vlaanderen in de rugzak? Wandelen maar!

OmniTraveler woont op steenworp afstand van de Nederlands-Belgische grens. Onze Zuiderburen zijn altijd binnen handbereik. In no-time is Vlaanderen bereikt. Ideaal om een van de 20 tochten uit het wandelboek Onze Natuur Vlaanderen af te leggen.

De paden op, de lanen in met het wandelboek Onze Natuur Vlaanderen

Wandelen is wat ons betreft altijd een goed idee en wat een toffe wandelroutes heeft Michaël Cassaert verzamelt. We kunnen amper kiezen welke tocht al eerste te gaan bewandelen. Bossen, heide, open landschap, elke wandeling heeft een ander decor. Als we dan toch een moeten kiezen, dan gaan we voor de wandeling in het Thorpark in Nationaal Park Hoge Kempen. Een tocht dwars door nieuwe natuur in een oude mijnstreek. Wandel je met ons mee?

wanelen

Moeilijk?

Wat fijn is aan het boek, is het feit dat je niet voor verrassingen komt te staan. Bij elke route is niet alleen het aantal kilometer aangegeven, maar ook de zwaarte van de tocht. Zo bepaal je voor aanvang van je wandeltocht of je voor een gemakkelijke of een moeilijke(re) tocht gaat.

Wandelboek Onze Natuur Vlaanderen trakteert je bovendien op een schat aan informatie over wat je onderweg tegen kunt komen. Vogels, eekhoorns of misschien wel bontgekleurde vlinders.

Tel daar de schat aan praktische informatie (hoe bereik je het startpunt, hoe is de route bewegwijzerd en wat de beste periode is om de route af te leggen) bij op en je weet dat je 20 x een fantastische tocht tegemoet gaat.

eekhoornmoeilijkheidsgraad wandeling

Wandelboek Onze Natuur Vlaanderen praktisch

Wat een liefde voor de natuur straalt dit boek uit. Als je echter bedenkt dat de auteur natuur- en landschapsbeheerder is, verklaart dat direct een hoop. Zodra je het boekwerk openslaat, wil je maar een ding. Je schoenen aantrekken en er op uit gaan. Inderdaad OmniTraveler is enthousiast.

Om dan toch een ‘nadeel’ te noemen: het gewicht. 327 pagina’s vormen samen een behoorlijk pak papier. Lastig om vast te houden tijdens het lopen en best zwaar in je rugzakje.

Titel: Wandelboek Onze Natuur Vlaanderen
Auteur: Michaël Cassaert & Onze Natuur
Omvang: 327 pagina’s
Uitgever: Lannoo
ISBN: 978 94 014 7626 3
Prijs: € 27,99
Verkrijgbaar: in je boekhandel of op Bol.com
Neem hier alvast een (online) sneak peak in het boek.

Wandelboek Onze Natuur Vlaanderen

Meer wandelinspiratie

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *