Zoek
Sluit dit zoekvak.

5 x Gratis Valentijnstip om online op reis te gaan + WIN hotelovernachting

Gratis Valentijnstip

Valentijnsweekend thuis vieren is met deze Gratis Valentijnstip echt geen straf. Redt de romantiek met een serie romantische, online ‘Save the Date’ experiences. Exclusief, gratis en live. Zo reis je bijvoorbeeld mee naar het Aquarium of the Pacific in Californië en leer je de liefdesrituelen van pinguïns kennen.

5 x Gratis Valentijnstip: #1 Romantische pinguins

Romantisch daten voor Valentijnsdag doe je dit jaar thuis en toch kun je, lockdown of niet, op reis gaan. Door je Valentijnsdate mee te nemen op een online experience van Tiqets naar Long Beach, Californië. Daar krijg je een kijkje in het liefdesleven van de pinguïns. Deze grappige, intelligente dieren zijn uitermate trouw en levenslang partners in crime. Hoe ze dat voor elkaar krijgen, vertelt een verzorger live in je huiskamer.
Zorg dus dat je met je liefde klaar zit op vrijdag 12 februari om 19.00 uur wanneer deze tour d’amour start.

pinguin

Wil je liever naar New York of Venetië en de geheimen van liefde op het eerste gezicht leren kennen? Tiqets heeft nog vier gratis online experiences die je thuis met je date beleeft op vrijdag 12 februari zodat je het Valentijnsweekend goed inluidt:

#2 Dwaal door het Palacio da Pena in Sintra, Portugal

Laat je virtueel meenemen door de gangen van Europa’s meest romantische zomerpaleis. Om achter de deuren van Palacio da Pena in het Portugese Sintra twee epische liefdesverhalen te ontdekken. Start om 16.00 uur.

Gratis Valentijnstip: #3 Struin en vaar door romantisch Venetië

Zie met je date een romantische zonsondergang vanuit een gondel in Venetië terwijl een gondelier de beroemdste liefdesverhalen uit de Italiaanse stad vertelt. Start om 17.15 uur.

Venetie Italie

Gratis Valentijnstip: #4 Voel de liefde van Dalí voor zijn muze

Gala Loop door het Gala Dalí Kasteel in het Spaanse Púbol waar de liefde ooit hoogtij vierde tussen de surrealistische schilder Dalí en zijn muze Gala. Het verhaal wil dat Dalí zonder haar nooit het kunsticoon was geworden dat hij nu is. Start om 20.00 uur.

#5 Luister naar NY Love Stories vanaf het One World Observatory

Hoe dit gebouw van de Brooklyn Bridge werd gered door de liefde. Of de beruchte Times Square Kiss. New York is een onuitputtelijke bron van liefdesverhalen. Ga mee naar het One World Observatory om over de stad uit te kijken en luister samen naar NY Love Stories. Start om 21.00 uur.

Gratis Valentijnstip Brooklyn Bridge

WIN: Gratis overnachting in designhotel CitizenM

Schrijf je hier in en maak deze exclusieve online experiences mee voor een onvergetelijke date thuis. Als deelnemer ontvang je de opname na het live-event zodat je de beelden het hele Valentijnsweekend kunt terugkijken.

Fijne bijkomstigheid: de hotels van CitizenM doen ook mee om jouw Valentijnsdate te redden. Volg Tiqets op Instagram en maak kans op een nacht voor twee in een van de hippe designhotels. Kijk op het Tiqets Instagram account voor alle informatie.

CitizenM Amsterdam

Meer leuke dingen om met je Valentijn te ondernemen:

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *