Zoek
Sluit dit zoekvak.

Weekenden in het groen | Bos, heide, polders & heuvels

Weekenden in het groen - Bos, heide, polders & heuvels

Hoe breng jij je weekend door? Kies voor weekenden in het groen

Weekenden in het groen. Wij houden ervan/ Lekker de natuur in. De longen vullen met frisse lucht, je zorgen even aan de kant, een zijn met de natuur. Ben je als stadskind eigenlijk toch ook een buitenmens, maar ontbreekt het je soms aan inspiratie? Geen nood auteurs Lisette Schmidt & Toni De Coninck gingen voor je op zoek naar de tofste adressen om een weekend te gaan genieten in het het groen.

Weekenden in het groen

Wat is er nu lekkerder dan wakker worden op de Veluwe? Of je ogen openen en direct het eindeloze Vlaamse vlakke land aanschouwen? Er zijn in Nederland en België zoveel mooie plekken om talloze weekenden in het groen door te brengen.

Varierend van de bossen in Twente, de heide in Kalmthout, de Nederlandse polders en de Vlaamse heuvels. Welke plek je ook kiest, het voelt – zonder dat je er ooit eerder was – vast en zeker aan als thuiskomen.

voorbeeld

Weekenden in het groen praktisch

Na het doorbladerren van dit prachtige boek, hadden wij de neiging direct alle weekenden in onze agenda vrij te houden en per direct de toffe accommodaties uit het boekwerk te gaan reserveren. Een keuze maken is namelijk erg lastig. Onze favorieten? De Landschapskamer in Tubbergen, de Treelodge in Retie en hotel Jerom in Kalmthout. En… en… Enfin, je begrijpt het dillema, een keuze maken is ondoenlijk. Schaf het boekwerk aan en je snapt wat we bedoelen.

Titel: Weekenden in het groen – bos. heide, polders & heuvels
Tekst & Foto’s: Lisette Schmidt & Toni De Coninck
Omvang: 208 pagina’s
ISBN 978 90 8316 911 8
Prijs: € 23,50
Verkrijgbaar: te bestellen via de site van Uitgeverij Fjord

koe Twente & Salland: ©Droste

Lees ook

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *