Nieuws

Het reisplatform trip.me is nu ook beschikbaar in het Nederlands. Met behulp van trip.me kunnen reizigers direct in contact komen met lokale experts uit meer dan tachtig landen.

Rechtstreeks in contact met de experts

Het platform biedt reizigers rechtstreeks contact met een groeiend netwerk van meer dan 150 lokale reisagenten uit de hele wereld, die gespecialiseerd zijn in individuele rondreizen. Deze staan bekend als onze bestemmingexperts, omdat ze hun bestemming beter kennen dan wie dan ook.

Authentieke ervaringen via trip.me

trip.me zandduinen
Het doel van de organisatie is om reizigers een authentieke ervaring te geven zonder gebruik te maken van een tussenpersoon, zoals een touroperator of een reisbureau in Nederland of België. De voordelen voor de reiziger zijn het krijgen van meer expertise en de reiziger betaalt minder voor de reis zonder tussenpersoon.

trip.me nu ook in het Nederlands

Het reisplatform was al langer actief in het Engels en Duits voor Nederlanders, maar heeft vanaf nu ook een Nederlandstalige website en reizigersservice. Ook is er voor reizigers de mogelijkheid om te betalen met iDEAL.

Kies uit 26 bestemmingen

Op dit moment zijn er 26 bestemmingen online in het Nederlands met Nederlandstalige en Engelstalige reizen. Dit aantal zal groeien richting het einde van het jaar.

Meer over trip.me

trip.me -opgericht in januari 2013 in Berlijn, Duitsland- is een vertrouwd internetplatform waar reizigers die op zoek zijn naar unieke ervaringen rechtstreeks reizen kunnen selecteren, personaliseren en boeken bij lokale reisagenten uit de hele wereld.

Check:

trip.me logo
De Nederlandse versie van trip.me is te vinden op: www.trip.me/nl

Authentieke ervaringen van OmniTraveler:

Mongolië | Als een nomade in de Gobiwoestijn
Taiwan | met ‘Kitty’ van Kenting naar Green Island
Sapa: Te voet door het Noorden van Vietnam

twitterredditpinterestlinkedinmailby feather