Zoek
Sluit dit zoekvak.

Silks Place Taroko | Overnachten omringd door bergen

Silks Place Taroko, de beste reden om Taroko Gorge te bezoeken

Taiwan Silks Place Taroko
De Taroko Gorge (kloof) is een steil ravijn, in de loop der eeuwen door de Liwu rivier uitgesleten. Een diepe groef in het pure marmer achterlatend. Wanden van honderden meters recht omhoog. Gigantische marmerblokken lijken kleine kiezels in de rivier. Prachtige namen als Eternal Spring Shrine, de Swallow Grotto, de Tunnel of Nine Turns maken het gebied tot een sprookjesachtig geheel. Het beste van mijn bezoek aan de Taroko Gorge was het verblijf in het Silks Place Taroko Hotel.

Silks Place Taroko

Taiwan Silks Place Taroko tea time
Midden in het nationale park Taroko ligt het heerlijke Silks Place Taroko Hotel. De perfecte uitvalsbasis voor wandelingen – of als je heel sportief bent, fietstocht – in de omgeving. Vanuit vrijwel alle kamers heb je vrij uitzicht op het groen en de grillige rotspartijen. Terwijl ik op mijn kamer wachtte, kreeg ik een soort van high tea aangeboden, met een schattig pandakoekje.
Taiwan Silks Place Taroko uitzicht

Voor alle fitgirls 😉

Het hotel is niet alleen prachtig gelegen. Nee, hoe fijn, het beschikt ook over een binnenzwembad én een buitenzwembad. Ik sliep hier slechts een nacht, maar wanneer je er langer verblijft kun je meedoen aan verschillende activiteiten die het hotel organiseert. Neem bijvoorbeeld deel aan de yoga- en aerobicslessen of leef je uit in het fitnesscentrum. De avond dat ik was, hielden ze op het dakterras een filmavond, de beste bioscoop ever.
Taiwan Silks Place Taroko room

Room with a view

Mijn gigantisch grote kamer, met twee twee-persoonsbedden, in het Silks Place Taroko Hotel heeft een balkon. In mijn geval met uitzicht op de bergen en de binnenplaats van het hotel. De kamer is van alle gemakken voorzien, zoals de vaste items in een hotel, te denken aan flatscreen-tv en een waterkoker.

#Nomnomnom

Wat ik nog bijna vergeet. Je kunt er ook verschrikkelijk lekker eten. Het diner gebruikte ik hier zelf niet, maar zag er zeer jummie uit. Het ontbijtbuffet was gigantisch! Goed verzorgd, volop keus en prima kwaliteit van zowel het Westerse als het Aziatische aanbod.

Silks Place Praktisch:

Vanuit het centrum van Hualien, ligt het Silks Place op ongeveer een uur rijden. Het vliegveld van deze stad, bereik je na ongeveer 50 minuten. Een huurauto, georganiseerde trip of taxi zijn het gemakkelijkst om het hotel te bereiken.
Meer info omtrent het hotel lees je na op de website

Meer Taiwan:

Vijf tips voor Taipei
Waar een klein eiland groot in kan zijn
Xiao Long Bao lunch

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *