Zoek
Sluit dit zoekvak.

Santa Barbara Beach Resort | Ultiem vakantieresort op Curaçao

Curaçao-Santa-Barbara-Resort-kamer

Santa Barbara Beach Resort: Genieten doe je zo!

Onlangs kwam ik tijdens een workshop de Nederlandse vertegenwoordiging van het fantastische Santa Barbara Beach Resort tegen. En nu is er maar een ding dat in mijn hoofd rond gaat, weg uit de Nederlandse kou en genieten in de Antilliaanse zon!

Dit uitgebreide vakantieresort heeft alles wat je zoekt voor je zonnige vakantie. Het strand ligt pal voor de deur ende kamers zijn stijlvol ingericht. In de verschillende restaurants lik je je vingers af bij al het lekkers dat de chefs in de keuken maken. Je slaat een balletje golf op de beste course van het eiland of speelt een partijtje beach volleybal.

Jezelf neervlijen in een van de strandstoelen is natuurlijk ook een goede optie. De enige keuze die je hoeft te maken, ga je voor een relaxmoment aan de rand van het zwembad of toch liever op het strand.

[box] Let op: In 2022 is het resort overgenomen door een andere keten en heet voortaan Sandals Royal Curaçao[/box]

Curaçao Santa Barbara Beach Resort

“Het Santa Barbara Beach & Golf Resort heeft de natuurlijke Caribische charme gecombineerd met internationale elegantie en stijl. Op slechts 56 kilometer van Aruba en met een internationaal vliegveld binnen handbereik is dit de ideale hotel Curaçao. Geniet van de betoverende zee en het heerlijke klimaat op 11 hectare zeldzaam mooi natuurgebied. De verfijnde service zorgt ervoor dat in elke behoefte wordt voorzien.”

Voor meer informatie klik je hier naar de reislustopwekkende website van het resort. (de eerder getoonde link, is vervangen door de link van Sandals Royal Curaçao, aangezien het resort van eigenaar verandert is)

Trek er op uit:

Hoewel dit resort een heerlijke plek is om je vakantiedagen door te brengen, raden we je toch aan de kilometers lange oprijlaan van het hotel eens te verlaten en meer van het eiland te ontdekken.

Huur een auto en rij eens naar de hoofdstad Willemstad en bezoek er de lokale markt, vergaap je aan prachtige street art of bezoek Nationaal park Shete Boka. Veel plezier!

Lees ook:

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *