Zoek
Sluit dit zoekvak.

Reisgadgets die je niet nodig hebt – maar wel grappig zijn

Het internet staat er vol mee, reisgadgets. Sommige reisgadgets zijn echt wel heel erg handig, anderen doen je wenkbrauwen fronsen. Na wat werkontwijkend gedrag stuitte ik  op deze reisgadgets. Ze zien er ontzettend grappig uit, maar laten we eerlijk zijn, zijn ze nu echt zo handig???

Reisgadgets: Soksandalen

Reisgadgets Image Wazzup Brussels
Sokken en schoenen in één! Ik vind ze zowel hilarisch als afzichtelijk tegelijkertijd. Maar ik zie ook voordelen. Deze sokken zijn van een antisliplaagje voorzien. Misschien toch wel handig voor in het vliegtuig, glij je in ieder geval niet uit, wanneer je tijdens een nachtvlucht naar het toilet gaat. Iets voor jou? Na even doorstruinen op het wereldwijde web ontdekte ik ook nog sokken waarbij het lijkt alsof je Converse Allstars aan hebt. Als ik dan toch schoen-sokken aan zou schaffen, is mijn keuze snel gemaakt.

Reisgadets: Koffer scooter

Reisgadgets rijdende koffer
Is het bagage, is het een vervoersmiddel? Het is de koffer scooter! Nooit meer met een duf jetlag-hoofd onderhandelen met een taxichauffeur die veel te veel geld voor een ritje naar de stad vraagt. Nee hoor, gas geven en hup, jij rijd zelf wel naar je accommodatie.

Reisgadgets: Opvouwbare schoenen

REisgadgets Lems shoes
Schoenen inpakken is altijd zo’n dingetje. Ze nemen, maakt niet uit hoe groot je koffer of rugzak is, altijd te veel ruimte in beslag. Denk jij dat het helpt als je je schoenen oprolt? Deze exemplaren zien er wel heel flexibel uit. Ik vraag me af hoe ze lopen….

Reisgadgets: Slipper knip

REisgadgets slot flops
Van de vier reisgadgets die ik hier beschreven heb, lijkt me deze eerlijk gezegd, stiekem toch best praktisch. Slippers waarin je je geld en bankpasjes kunt stoppen, ideaal! Ze heten Slotflops, ik ben fan!

Update: Vanuit Amerika liet ik de Slotflops overkomen naar ons koude kikkerlandje. Inderdaad je kunt er wat kleine spulletjes in kwijt, maar daar gaan je slippers niet lekkerder van lopen. Eigenlijk doet deze reisgadget enkel het laatste deel van zijn naam eer aan. Een flop dus.

Lees ook

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

2 reacties

  1. Ik denk dat ik die schoenen ga proberen. Vooral in landen met heel wisselend klimaat lijkt me dit super handig. Fashionable zou ik ze dan weer niet noemen dus eens kijken of er nog andere varianten zijn. Dankje voor de tip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *