Reis! het beste voornemen om 2017 mee te beginnen

Reis! Banner

Reis! grootste vakantiewinkel van Noord-Nederland

Reis! puilt uit van de ideeën en is wellicht het beste voornemen om 2017 mee te beginnen. Werd dit vakantie event eerder nog in de  Oude Drukfabriek in Groningen gehouden. Dit jaar zal de beurs op zaterdag 7 en zondag 8 januari plaatsvinden in de MartiniPlaza in Groningen. Reis! omschrijft zichzelf als: “de ultieme route naar veel, heel veel fijne herinneringen.” Ruim 8.000 reisliefhebbers die eerdere edities bezochten beamen deze stelling graag.
Reis! Bangkok

Op Reis! van Zuidoost Azië tot Borkum

Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent, op deze beurs vindt je het. Van backpacken in Azië, een stedentrip Sint Petersburg, weekendje Borkum tot een rondreis in Tsjechië. In Groningen doe je bakken met ideeën op voor een keur aan vakanties. Bijvoorbeeld verre reizen vol zon en avontuur of kies je liever voor culturele (steden)trips. Ook Nederland ontbreekt niet in het ruime aanbod. Je bepaalt zelf of je een dag, een weekend of lange vakantie tijdens het eerste weekend van januari uitkiest.

Klaar voor vertrek?

Zodra je de beurs betreed, ben je direct in vakantiesfeer. Het entree is namelijk omgetoverd tot een tijdelijke vertrekhal. Officiële partner Groningen Airport Eelde en haar partners zorgen voor dit ultieme vertrek gevoel. Zodra je gate bent gepasseerd, ben je op reis en ligt de wereld aan je voeten.
Reis! Gate

Wereldmarkt

De Wereldmarkt, één van de onderdelen van Reis! Het is een smeltkroes met invloeden van over de hele wereld. Dé plek om heerlijk te proeven van andere culturen. Echter is het niet alleen een plek om je tanden in allerhande lekkers te zetten. Het is ook dé plek om souvenirs in te slaan voor het thuisfront.
Reis! Food

Win

OmniTraveler reismagazine voor de veelzijdige reiziger mag 2 x 2 entreekaarten weggeven voor dit reisevent. Hoe doe je mee?
🌍 Laat hieronder een bericht achter met wie je (hoeft niet met naam en toenaam) op REIS! wilt
🌏 Tevens ben ik ben reuze benieuwd bij welke deelnemende organisatie je gaat oriënteren tijdens het event, zet je dat er ook even bij?

Meedoen kan tot 4 januari 2017. Prijswinnaars ontvangen kort daarna bericht/de tickets. De prijs is niet uit te keren in een geldbedrag.
Succes!

Reis! praktisch:

Zaterdag 7 januari + zondag 8 januari: 10.00 – 17.00 uur
MartiniPlaza Groningen
www.reisevent.nl

Fotocredit uitgelichte afbeelding: https://www.fidsafe.com/
twitterredditpinterestlinkedinmailby feather