Zoek
Sluit dit zoekvak.

Protest FW20/21 | Klaar voor de herfst, winter en wintersport

Protest FW20/21 wintersport

Als je zelf verschillende ski-jacks en een paar snow boots hebt en de rest van het gezin een berg pulli’s en een skibroek van dit Nederlandse merk heeft, dan kun je niet anders dan enthousiast worden van de nieuwe Protest FW20/21 collectie.

Protest FW20/21 Winterjassen

Protest FW20/21 Winterjassen

Wanneer ik de site van Protest bekijk, voel ik me als een kind in de snoepwinkel. Zo veel toffe items. Zeker nu de dagen korter en kouder worden, heb ik maar een ding in gedachten, sneeuw.

Omdat sneeuw in Nederland dikwijls de moeite van het vermelden niet waard is, trekt team OmniTraveler er vrijwel elke kerstperiode op uit voor een sneeuwvakantie. Vele jaren brachten we de kerstdagen door in Zwitserland, de laatste tijd zijn we rondom de feestdagen te vinden in Oostenrijk.

Het is dat ik al twee skijassen van Protest in de kast heb hangen, die nog prima voldoen, anders zou ik direct een exemplaar uit de nieuwe collectie bestellen. Zo’n felle als op de foto vind ik erg tof, maar ik weet van mezelf dat ik die niet zo snel aandoe. Als het er op neer komt, kies ik doorgaans voor meer ingetogen kleuren. Misschien moet ik volgende keer gewoon eens voor meer kleur gaan, niet?

Ben je (wel) op zoek naar een nieuwe dames winterjas, vergeet deze dan niet met korting te bestellen. Onderaan dit artikel lees je hoe je 10% korting ontvangt op je volgende bestelling bij Protest.

Sweaters

Protest FW20/21 sweaters

Een ski-jack mag ik dan niet nodig hebben, wanneer ik een blik in mijn kast werp, zie ik dat het met het aantal (fatsoenlijke) truien treurig gesteld is. Snel scroll ik door de pagina’s vol met toffe dames sweaters. In het kader van meer kleur in de kast, besluit ik dat dat ook voor mijn truien van toepassing is. Ik klik snel op de Protest Nxg Leone Sweater en de volgende dag sta ik er al mee in de laatste zonnestralen van dit kalenderjaar. 

Trouwens NXG is de hoogwaardige streetwearcollectie van Protest. Een collectie die het merk zelf omschrijft als; ‘edgy streetlooks met de allerbeste stoffen en sublieme details.’ Ik ben fan.

Protest FW20/21 Hoodies

De man des huizes heeft meer kleding dan ondergetekende, dat neemt niet weg dat er altijd nog ruimte is voor een extra hoody in de kast. De Protest Classic Logo Hoody is hier onbetwist favoriet. Welke hoody gaat er in jouw virtuele winkelmandje?

Vesten

vesten

Nog eentje dan, omdat het allemaal zo leuk is – en zo fijn draagt. Naast een hoody is een vest tijdens de koude herfst/winterdagen ook altijd een goed idee. Wanneer het nog niet te koud is, ideaal als overgangsjas en wanneer de temperaturen dalen, perfect om lekker in weg te kruipen. Mijn meneer (niet de manspersoon op de foto) is doorgaans niet zo van de vesten, maar dit Protest Adam Vest (wel op de foto) spreekt hem toch wel aan.

Kan jouw (winter)garderobe ook wel een update gebruiken? Dan hoef je maar twee dingen te doen. Kies je wat leuke items uit op de site van Protest en gebruik de kortingscode (zie hieronder) voor 10% korting op je aankoop.

Een fijne winter toegewenst.

Kortingscode

Kortingscode

Ben je ook al enthousiast geworden over de Protest FW20/21 collectie? Dan heb ik goed nieuws voor je. OmniTraveler mag namelijk in samenwerking met Protest 10% korting geven op jouw bestelling.

  • Gebruik de kortingscode omnitraveler10 en ontvang 10% korting op je bestelling.
  •  Deze code is geldig tot en met 28 februari 2021.
  • Deze kortingscode is zowel op de nieuwe als oudere collecties geldig.

Lees ook:

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *