Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onverwacht dichtbij | Zo verrassend is Nederland

Is dit in Nederland? Dat is onverwacht dichbij!

Capitool reisgidsen komt met een heerlijk (koffietafel)boek: Onverwacht Dichtbij – meer dan 350 verrassende plekken in Nederland.

Onverwacht Dichtbij

Wie veel reist kan veel verhalen. Ken je die uitdrukking? Of deze; Wat je van ver haalt is lekker. Als frequent reiziger ga ik niet beweren dat stellingen onjuist zijn. Echter hoeven ze niet altijd te kloppen. Ons eigen Nederland heeft ook zo veel moois te bieden. Unieke, adembenemende plekken. Plekken die zelfs niet aandoen als ons eigen kikkerlandje. Plekken waarbij je jezelf in den vreemde waant. Het boek Onverwacht dichtbij zet maar liefst 350 van deze bijzondere plekken op een rijtje. Reis je mee?
Onverwacht Dichtbij boek

Van Nederland krijg je nooit genoeg

“Naast de toren van Pisa staan ook in Nederland talloze scheve torens. Voor zandvlaktes hoef je niet per se naar de Sahara en voor goede wijn hoeft niemand af te zakken naar het zuiden. Een Vrijheidsbeeld, Sagrada Família en een Tafelberg vind je hier ook! En wat dacht je van duiken, mountainbiken in grotten, bijzondere klimmuren, een lichtgevend Van Gogh Fietspad, een Moai beeld, Les Pisseurs, een zeeroversnest – allemaal te doen en te vinden in Nederland en prachtig in beeld gebracht in Onverwacht Dichtbij”.- Bron: Spectrum (onderdeel van Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv.)

onverwacht-dichtbij-loonse-drunense-duinen
onverwacht-dichtbij-paaseiland
onverwacht-dichtbij-rotterdam

Conclusie

Neem ruim de tijd om dit boek op je gemak door te lezen. Waar ik dacht alvast door het boekwerk heen te bladeren, zat ik ruim een half uur later nog met deze luxe reisgids in mijn handen.

Een feest der herkenning bij de foto’s van de Loonse & Drunense Duinen die de auteur vergelijkt met de Sahara in Marokko. Onze eigen toren van Pisa in Acquoy deed me bij het aanzien van het bouwwerk oprecht verbazen. Het imposante Moai beeld, zoals je die op de Paaseilanden treft, ben ik zelf op Texel niet tegengekomen. Echter de eveneens getoonde Markthal in Rotterdam is zeker geen onbekende plek voor me.

Dit boek laat je je eigen land door heel andere ogen bekijken en doet je beseffen dat het mooiste van reizen, terugkeren in Nederland is.

Onverwacht dichtbij praktisch

Titel: Overwacht Dichtbij – meer dan 350 verrassende plekken in Nederland.
Auteur: TRAVELINGO
Omvang: 192 pagina’s
Uitgeverij: Unieboek | Het Spectrum bv.
ISBN: 978 90 00 35206 7
Prijs: € 17,99
Verkrijgbaar: in de boekhandel of via Bol

Meer Nederland

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *