Zoek
Sluit dit zoekvak.

Landal Rabbit Hill | 7 redenen om dit fijne park te bezoeken

Landal Rabbit Hill bestaat al een behoorlijk lange tijd. OmniTraveler is al op veel Landalparken geweest, maar op dit park nog niet. Het weekend van de Landelijke Opschoondag was een uitgelezen moment voor een kennismaking met het vakantiepark. Naar aanleiding van ons bezoek zetten we 7 redenen op een rijtje zodat jouw volgende bungalowvakantie naar dit park zal gaan.

#1: Landal Rabbit Hill was het eerste Landal vakantiepark in Nederland

In 1954 kocht de voorloper van Landal vakantiepark Rabbit Hill van de toenmalige eigenaren. Voor hen was het niet langer mogelijk het enorme terrein met kampeerplaatsen en bungalows zelf uit te baten. Met de overname, was het eerste Landal vakantiepark van Nederland een feit. Hoe uniek is dat?

Mocht je nu denken dat er sinds de jaren ’50 van de vorige eeuw niets verandert is, dan heb je het mis. Op dit vakantiepark – en in de omgeving – valt meer dan genoeg te beleven.Landal Rabbit Hill

#2: Goed voor in- & outdoor fun

Rabbit Hill is een waar walhalla voor gezinnen met (jonge) kinderen. Een enorm speelterrein buiten, om nog maat te zwijgen van het indoorspeelparadijs. Midgetgolfbaan, een springkussen, een bowlingbaan en natuurlijk dieren aaien in de dierenweide. En een heel fijn openlucht- en buitenzwembad om je dagje in de buitenlucht mee af te sluiten. En dan komt Bollo je kroost zo nu en dan ook nog eens een handje geven. Vervelen is hier geen optie.

indoor speeltuin speeltuinbinnen zwembad

#3: Landal Rabbit Hill is de ideale uitvalsbasis voor een sportieve vakantie

Vanaf het terrein van het vakantiepark sta je direct op talloze fiets- mountainbike- en wandelroutes. De natuurpracht van de Veluwe ligt hier letterlijk om de hoek. Fietsen huur je overigens eenvoudig op het park.

fietsvakantieANWB paddenstoel

#4: Zoveel te doen in de omgeving

Boek genoeg overnachtingen, want naast wandelen en fietsen is er in de omgeving van het vakantiepark zoveel te doen, dat als je niet oppast je zomaar dagen tekort komt. Wat dacht je van een dagje zwieren, zwaaien en rondjes draaien in de vele attracties van de Julianatoren? Een dagje natuur en cultuur snuiven op de Veluwe of een dagje aapjes kijken bij Burgers Zoo? Misschien een bezoekje brengen aan het iconische Radio Kootwijk?

Julianatoren-Apeldoorn-NederlandBeste uitjes van Nederland Nationaal Park de Hoge Veluwe hertenRadio Kootwijk

#5: #nomnomnom

Of het nu om het zeer uitgebreide ontbijtpakket gaat of de luxe box met alles voor een avondje gourmetten. Het smaakt allemaal verrukkelijk en dan hebben we het nog niet eens gehad over de maaltijden waarvoor je je vakantiewoning verlaat en aanschuift in de brasserie. Oh, en wat dacht je van het kampvuurpakket. Na zonsondergang samen marshmallows roosteren boven een vuurtje?

diner brasserievuurtje stoken Landal Rabbit Hill

#6: 🐶De hond is welkom

Informeer naar de mogelijkheden, want Bello (of Fikkie of Tinus, of….) is van harte welkom bij Landal Rabbit Hill. WIst je dat er zelfs speciale hondenbungalows zijn? In deze vakantiewoningen staan een bench, maand en omheining al klaar voor jou en je viervoeter.

#7: Landal Rabbit Hill is deelnemer van Nederland Schoon

In heel Nederland ging op zaterdag 19 maart 2022 iedereen, van jong tot oud, aan de slag om Nederland een beetje schoner te maken. Landal Rabbiit Hill nam eveneens deel aan deze landelijke Opschoondag van Nederland Schoon. In het gezelschap van Bollo Beer, de parkeigenaar en een groep enthousiaste medewerkers en vakantiegasten liepen we een flink stuk op het park en omgeving. We vonden een half vergane slipper, sigarettenpeuken, wat snoeppapiertjes en enkele frisdrankblikjes.

Was jij al eens een keer op dit fijne vakantiepark?

Landelijke Opschoondag Landal Rabbit Hill

Meer Landal:

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *