Zoek
Sluit dit zoekvak.

Julianatoren Apeldoorn het pretpark dat je blijft verrassen

Julianatoren Apeldoorn entree

Julianatoren Apeldoorn is en blijft een hit! Een pretpark vol toffe attracties voor de klein(ere) bezoeker een plek die blijft verrassen, wat elk jaar is er wel iets nieuws te beleven. Zo ook in 2019!

Nieuw in Julianatoren Apeldoorn

Eveline en haar gezin brengen voor OmniTraveler verslag uit van hun dag in Julianatoren Apeldoorn:

“We mochten vandaag speciaal aanwezig zijn bij de opening van de nieuwe attractie; de hoge hoed. Dat was spectaculair. Meneer kaasschaaf maakte samen met de kinderen die de naam hadden bedacht een eerste vrije val in de attractie, terwijl hij toegejuicht werd door mevrouw suikerspin en natuurlijk Jul en Julia. Voor ons helaas geen vrije val met de hoge hoed, omdat ons meisje nog te klein is om erin te mogen.”

Julianatoren Apeldoorn feestelijke opening de Hoge hoed

Op 20 april 2019 werd de nieuwste atrractie van Julianatoren Apeldoorn onthuld. Niemand minder dan pretpark directeur Meneer Kaasgaaf onthult een spectaculaire nieuwe vrije-valtoren luisterend naar de naam ‘De Hoge Hoed’. Stoere jongens en meiden worden langzaam omhoog getakeld. Eenmaal boven blijft het bakje even hangen.  Al draaiend om zijn as stort het bakje in een vrije val naar beneden. Wat een avontuur.

➡️ Lees ook:Julianatoren Apeldoorn, groot avontuur voor de kleintjes

Dikke pret

Dat een dagje Julianatoren garant staat voor dikke pret, laat gastblogger Eveline ons via Whatapp weten:

“Iedereen die het het horen wilde, wist we gaan vandaag naar Julianatoren. Nog nooit was de kleine meid (3 jaar) zo snel opgestaan uit bed.

Zoveel te zien en te beleven in het park, dat ze niet weet waar te beginnen. De eerste achtbaanrit van haar leven maakt ze in de rollerskatebaan. Dikke pret en we gaan nog een paar keer. Vanaf grote hoogte in de achtbaan worden meteen de keuzes voor daarna gemaakt. Natuurlijk krijgen we honger en laten we de frietjes heerlijk smaken. De dino sleutelhanger in de kidsbox maakt de pret compleet. Moe maar voldaan naar huis. Aan tafel zegt ze dat ze zeker nog een keer terug wil en het liefst heel gauw.”

Julianatoren Apeldoorn

Dino en Dina’s Bouwspel

Naast de vele attracties bezoekt Eveline met haar gezin ook de show van de dinosaurusjes Dino & Dina.

Deze show staat garant voor een heus bouwavontuur. Kids in de leeftijdscategorie 2 tot ongeveer 5 jaar gaan helemaal los tijdens dit spektakel. De show (van ongeveer 10 minuten) is een hit bij de kleintjes. Wie wil er nu niet meehelpen iets moois te bouwen? Bouwen en dansen een gouden combi.

Juls helikopters

Meivakantie 2019

Bezoek de Julianatoren eens tijdens de paas/meivakantie want tijdens deze Superleuke Lenteweken (19 april t/m 5 mei) maak je kennis met Cas de Ranger

Cas de Ranger

Het sinds 2018 trekt Cas de Ranger er samen met avontuurlijke bezoekers op uit. Tijdens deze experience ga je op avontuur op een  spannend bospad. Cas leert je alles over de planten, bomen en dieren die leven in de bossen rond het Apeldoornse pretpark.

Julianatoren luchtballonen

Praktisch:

  • In 2019 hoef je bij Julianatoren Apeldoorn GEEN parkeergeld meer te betalen. Zo hou je geld over voor leuke souveniers 😉
  • Meer info omtrent openingstijden, activiteiten en shows lees je na op de website van het park

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *