Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kleine globetrotter magazine – een blad voor reislustige ouders

Kleine Globetrotter Magazine voor reislustige magazine

Kleine globetrotter magazine zag in 2020 het licht. Begin januari was Nederland niet alleen een nieuw jaar rijker, maar ook een gloednieuw magazine. Eentje dat zich volledig richt op reislustige ouders. Wij zijn benieuwd.

Kleine globetrotter magazine

Magazine voor reislustige ouders

Wij van OmniTraveler, zijn een online reismagazine, maar hebben een zwak voor print titels. Hoe leuk is het dan ook dat er sinds het begin van 2020 een nieuw magazine op de markt is. Eentje geheel gewijd aan reizen met kinderen. En dan niet een blad enkel gevuld met resorts vol glijbanen en attractieparken, maar verhalen van ouders die down under gaan met hun kroost of paradijselijke eilanden in Mexico ontdekken. Dat kaliber.

Intiatiefneemsters Marlieke en Claartje laten je elk kwartaal zien dat je reisleven echt niet op hoeft te houden zodra je kinderen hebt gekregen. Er is altijd ruimte om het avontuur met je geliefden aan te gaan, dichtbij maar zeker ook ver weg.

In het blad neemt het team van redacteuren je niet alleen mee naar bijzondere bestemmingen, in het magazine wordt je ook getrakteerd op een terugkerende column van vadersopreis. Daarnaast is er ruimte voor de nieuwste reisgadgets en speciale dossiers (zoals bijvoorbeeld verantwoord reizen).

Ons inziens is het welkome aanvulling op de bestaande reisbladen. De mooie vormgeving en dito fotomateriaal maken het een lust voor het oog. De verhalen lezen lekker – en bij tijd en wijle herkenbaar – weg. Kortom, wij zijn fan.

Kleine Globetrotter Magazine praktisch:

Kleine globetrotter

  • Kleine Globetrotter Magazine verschijnt vier keer per jaar.
  • Elke uitgave telt 116 pagina’s reisinspiratie voor ver weg of dichtbij
  • Losse nummers kosten € 8,95 en zijn verkrijgbaar in de boekhandel of via de site van kleine globetrotter.
  • Neem je een abonnement, dan betaal je slechts € 25,- per 4 nummers.
  • Omnitraveler ontving het zogeheten kadopakket; hierin tref je nummer 1 & 2 samen met een kleine globetrotter linnen tas. Leuk cadeau voor die ene reislustige vriendin die niet weet waar ze met haar gezin op vakantie zal gaan.

Meer Familytravel:

Family fun in Wales, gegarandeerd plezier voor klein en groot
Van Terschelling tot Timboektoe – 25 x met je kind op avontuur
Reizen met kinderen? Natuurlijk doen, je krijgt er echt geen spijt van

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *