Zoek
Sluit dit zoekvak.

Frankrijk Binnendoor LOIRE | Het ultieme vakantievoorpret boek + WIN

Frankrijk Binnendoor LOIRE boek voorkant

Na het succes van zijn bestseller Frankrijk Binnendoor, kreeg francofiel Ruud de smaak te pakken en schreef Frankrijk Binnendoor LOIRE. Heb je (ook) je hart verloren aan deze streek in la douce France of heb je plannen de regio te gaan ontdekken, lees dan snel verder en maak kans op een gesigneerd boek. Helemaal gratuit in je boite aux lettre.

Frankrijk Binnendoor LOIRE: voor alle Frankrijk fans

De rivier de Loire stroomt ruim duizend kilometer door Frankrijk, de Loire-streek, die haar naam aan deze rivier dankt, is een populaire vakantieregio. En niet geheel toevallig. Door haar ligging, net onder Bretagne, gemakkelijk aan te rijden vanuit Nederland of België. Het is een afwisselende streek met ruige kusten, gouden stranden, groene heuvels en bossen en uitgestrekte wijngaarden. Auteur Ruud heeft voor jou elke hoekje uitgeplozen, zodat jij straks van de mooiste plekken gaat genieten.

meer

256 pagina’s vakantievoorpret

Zonder nu direct alle tips van Ruud hier te gaan verklappen, kunnen we je in ieder geval dit meegeven; dit boek wil je hebben. Het is de ultieme voorbereiding op je Loiretrip naar Frankrijk.

Pagina na pagina, hoofdstuk na hoofdstuk loodst Ruud je over de route. Deze reis is overzichtelijk in 9 etappes beschreven, beginnend nabij Parijs, het laatste hoofdstuk de omgeving van Nantes en Muscadet beschrijvend. Niet alleen de route komt aan bod. In dit omvangrijke naslagwerk lees je ook over de leukste fietsroutes, ontdek je de beste overnachtingsplaatsen en weet je precies wanneer, waar de beste markten gehouden worden. Oh, en natuurlijk worden de vele kastelen en wijngaarden niet overgeslagen.

boek boek

Frankrijk Binnendoor LOIRE praktisch:

Een pracht van een boek, iets anders kunnen we er niet over zeggen. Uitgebreide tips van locals en experts. Prettige lay-out, mooie foto’s en duidelijke kaartjes. Kortom, heb je plannen langs de Loire te reizen, schaf dit boek dan zeker aan, je zult keer op keer aangenaam verrast worden.

Titel: Frankrijk Binnendoor LOIRE
Auteur: Ruud Couwenhoven
Omvang: 256 pagina’s
ISBN: 9789083010618
Prijs: € 22,50
Verkrijgbaar: te bestellen via deze site

Win een gratis boek

In samenwerking met de Frankrijk Binnendoor geeft OmniTraveler twee gratis exemplaren van het boek weg. Hoe doe je mee? Zo!

 • Ten eerste zou het erg tof zijn als je het Instagram account van OmniTraveler en Frankrijkbinnendoor wil volgen.
 • Om kans te maken op dit toffe boek leg je Ruud in de comments jouw Loire vraag voor. Wie weet beantwoord hij je vraag in jouw exemplaar.
 • Meedoen kan tot en met woensdag 23 februari 2022. De winnaars ontvangen per e-mail bericht.

Frankrijk Binnendoor LOIRE boek achterzijde

Meer Frankrijk:

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

21 reacties

  1. Hi Anna, bedankt voor je deelname, wie weet geeft Ruud binnenkort antwoord op je vraag en krijg je een exemplaar van het boek toegestuurd.

 1. Bij ons gaat de hond (Chico) op vakantie en mogen wij mee! Kan dit ook in de Loire makkelijk? Lijkt me geweldig om daar met hem te wandelen!!

  1. Wat een mooi boek lijkt me dit. Ik maak graag kans . Komende zomervakantie gaan we weer naar Frankrijk op vakantie.
   Ik zou graag willen vragen welke kastelen een bezoek waard zijn, en waarom.

 2. Zijn er speciale fiets-wandeltochten / arrangementen georganiseerd langs de Loire waarbij je bagage steeds wordt verplaatst naar je volgende overnachtingsplek?

 3. Waar kun je pittoresk overnachten met zijn tweetjes (beetje betaalbaar) en welke wijn adviseer je uit deze streek?

 4. Je komt net aan na een lange reis vanuit Nederland, wat is het eerste dat je ”moet” bestellen in het restaurant?!

 5. Als Non-Francofiel, hoe haal je me over om naar de Loirestreek te gaan? Ik heb onlangs mooie beelden gezien, dus ik ben geprikkeld en dat hoop ik met dit boek te vergroten

 6. Ik ben een enthousiast tuinier en vind het erg leuk om hier ook tijdens mijn vakantie iets mee te doen. Heeft het Loire-gebied ook mooie tuinen en/of kwekerijen om te bezoeken?

 7. Wat een ontzettend leuke winactie is dit! Ik ding heel graag mee naar het mooie boek Frankrijk Binnendoor LOIRE.
  Mijn vraag aan Ruud: ik heb jaren in Spanje gewoond en weer terug in NL begint het te kriebelen om Frankrijk te gaan ontdekken. Ik ken Frankrijk alleen van vakanties in mijn puberjaren. Omdat ik een enorme liefhebber ben van lekker eten in combinatie met wijn zou ik graag een spijs-wijn-reis maken door Frankrijk. Wat is wat dat betreft naar jouw/jullie mening de mooiste regio Ruud? Ik ben op zoek naar het echte authentieke Frankrijk via buitenwegen, plattelandsroutes, kleine dorpjes en mooie wijngaarden.

 8. Oh dit lijkt me wel een fijne autobestemming voor komend jaar! Ideaal dat er een hele roadtrip in is beschreven. Ik ben natuurlijk altijd benieuwd of je deze reis kunt combineren met een paar mooie, korte wandelingen of fietstochten? De wandelschoenen en fietsen gaan bij ons praktisch altijd mee op reis 🙂

  1. De Loire is ideaal om te fietsen. Auteur Ruud kan je daar nog veel meer over vertellen – of je leest het in het boek, natuurlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *