Frankrijk Binnendoor LOIRE boek voorkant

Na het succes van zijn bestseller Frankrijk Binnendoor, kreeg francofiel Ruud de smaak te pakken en schreef Frankrijk Binnendoor LOIRE. Heb je (ook) je hart verloren aan deze streek in la douce France of heb je plannen de regio te gaan ontdekken, lees dan snel verder en maak kans op een gesigneerd boek. Helemaal gratuit in je boite aux lettre.

Frankrijk Binnendoor LOIRE: voor alle Frankrijk fans

De rivier de Loire stroomt ruim duizend kilometer door Frankrijk, de Loire-streek, die haar naam aan deze rivier dankt, is een populaire vakantieregio. En niet geheel toevallig. Door haar ligging, net onder Bretagne, gemakkelijk aan te rijden vanuit Nederland of België. Het is een afwisselende streek met ruige kusten, gouden stranden, groene heuvels en bossen en uitgestrekte wijngaarden. Auteur Ruud heeft voor jou elke hoekje uitgeplozen, zodat jij straks van de mooiste plekken gaat genieten.

meer

256 pagina’s vakantievoorpret

Zonder nu direct alle tips van Ruud hier te gaan verklappen, kunnen we je in ieder geval dit meegeven; dit boek wil je hebben. Het is de ultieme voorbereiding op je Loiretrip naar Frankrijk.

Pagina na pagina, hoofdstuk na hoofdstuk loodst Ruud je over de route. Deze reis is overzichtelijk in 9 etappes beschreven, beginnend nabij Parijs, het laatste hoofdstuk de omgeving van Nantes en Muscadet beschrijvend. Niet alleen de route komt aan bod. In dit omvangrijke naslagwerk lees je ook over de leukste fietsroutes, ontdek je de beste overnachtingsplaatsen en weet je precies wanneer, waar de beste markten gehouden worden. Oh, en natuurlijk worden de vele kastelen en wijngaarden niet overgeslagen.

boek boek

Frankrijk Binnendoor LOIRE praktisch:

Een pracht van een boek, iets anders kunnen we er niet over zeggen. Uitgebreide tips van locals en experts. Prettige lay-out, mooie foto’s en duidelijke kaartjes. Kortom, heb je plannen langs de Loire te reizen, schaf dit boek dan zeker aan, je zult keer op keer aangenaam verrast worden.

Titel: Frankrijk Binnendoor LOIRE
Auteur: Ruud Couwenhoven
Omvang: 256 pagina’s
ISBN: 9789083010618
Prijs: € 22,50
Verkrijgbaar: te bestellen via deze site

Win een gratis boek

In samenwerking met de Frankrijk Binnendoor geeft OmniTraveler twee gratis exemplaren van het boek weg. Hoe doe je mee? Zo!

  • Ten eerste zou het erg tof zijn als je het Instagram account van OmniTraveler en Frankrijkbinnendoor wil volgen.
  • Om kans te maken op dit toffe boek leg je Ruud in de comments jouw Loire vraag voor. Wie weet beantwoord hij je vraag in jouw exemplaar.
  • Meedoen kan tot en met woensdag 23 februari 2022. De winnaars ontvangen per e-mail bericht.

Frankrijk Binnendoor LOIRE boek achterzijde

Meer Frankrijk:

twitterredditpinterestlinkedinmailby feather