Trotter 48 Brussel is een compacte reisgids die ideaal is voor je citytrip naar de Belgische hoofdstad. Ik testte het boekwerk uit én ik heb er ook een voor jou in de aanbieding. Lees snel verder hoe je kans maakt op zo’n handzame travel guide.

Liefde voor Brussel

Brussel bruist. Een stad die enorm veel te bieden heeft: Europese hoofdstad, historische metropool én stad van kunst en cultuur. De perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke citytrip!

Het jaar 2015 is nog maar net begonnen, maar mijn eerste bezoek aan Brussel is al weer een feit. In 2014 bezocht ik de stad maar liefst 4x en dit jaar zou dat ook best zomaar kunnen gebeuren. Bij ieder bezoek probeer ik een nieuwe wijk te ontdekken. Dit keer bezocht ik een aantal bezienswaardigheden in Anderlecht. En dankzij mijn Trotter Brussel reisgidsje ontdekte ik Cantillion, de laatste familie Lambic bierbrouwerij in de stad.

➡️ Lees ook: Een lesje Lambik in het Brussels Museum van de Geuze

Trotter 48 Brussel

Het beproefde Trotter-recept in een trendy uitvoering met tientallen kleurenfoto’s van de bekendste citytripbestemmingen.
Beroemd om zijn betrouwbare keuze van horeca- en shoppingadressen, berucht om zijn eigenzinnige classificatie van bezienswaardigheden.
Uitgebreide selectie accommodaties, restaurants, cafés en shops voor elk budget en elke stemming.
Met uitneembare full colour plattegrond van de stad en kaart van het openbaar vervoer. – Bron: Uitgeverij Lannoo

Mijn ervaringen met deze kleine cityguide

Aangezien ik regelmatig in Brussel vertoef, zijn niet alle adressen even verrassend voor mij. Dat kun je deze leuke stedengids echter niet kwalijk nemen. Door het kleine formaat handig mee te nemen in je tas, of in mijn geval zelfs in mijn jaszak. Ik vind het een handige, overzichtelijke gids, die kort en bondig antwoord geeft op je vragen over deze bruisende stad.

Trotter Brussel

WINACTIE reisgids Trotter 48 Brussel

Heb jij plannen om naar Brussel te gaan? Doe dan mee aan deze winactie en ontdek, net als ik deed, leuke nieuwe plekjes in de Europese hoofdstad.

  • Laat hier onder een bericht achter waarom je graag deze handige de Trotter 48 Brussel reisgids wil winnen
  • Meedoen kan tot en met 25 januari 2015
  • Meer info over het boekwerkje tref je hier
  • Zodra de winnaar bekend gemaakt is, krijgt de gelukkige de reisgids zo spoedig mogelijk thuisgestuurd
twitterredditpinterestlinkedinmailby feather