Zalig overnachten bij Martin’s Paterhof

België Mechelen Martin's Paterhof


Je hebt hotels en je hebt Martin’s Paterhof in Mechelen. Hier overnachten is in een woord zalig!

Jubileum

België Mechelen Martin's Paterhof proost
Ter viering van ons 5-jarig jubileum mocht ik met vriendlief een nachtje mee naar Martin’s Paterhof Mechelen. Een geweldig leuke stad, maar wat deze mini-break helemaal perfect maakte was ons verblijf in Martin’s Paterhof.

Take me to church

België Mechelen Martin's Paterhof proost

Want je hebt hotelkamers en je hebt hotelkamers. En was me dit even een hotelkamer! In de voormalige Minderbroederskerk, wachtte een prachtige kamer, compleet met glas-in-lood raam, op ons. Romantiek ten top en om op romantisch vlak compleet los te gaan, lagen er (zijde)rozenblaadjes op het bed, stond er een flesje bubbles klaar en konden we koffiedrinken uit de meest romantische mokken die je ooit zag. Vanzelfsprekend lag er ook een chocoladehart en nog wat pralines op het bed klaar. Oh, dan heb ik nog niet eens de lekkere koekjes en het pakketje met smeersels van de Body Shop genoemd.

Trouwen?

Enigszins overrompeld door zoveel romantiek stamelde ik (lekker romantisch): “Je gaat me toch niet ten huwelijk vragen, hé?” Dat was – gelukkig – niet het geval.  Op vijf jaar vriendje – vriendinnetje, daar moet op gedronken worden, laat de glazen klinken! Proost!

➡ Zelf een keer in Martin’s Patershof overnachten? Check de website.

Andere hotels van Martin’s in België

Naast Martin’s Paterhof in Mechelen heeft deze kleine keten nog verschillende andere fijne overnachtingsplaatsen. Wij sliepen bij op volgende plekken:
Martin’s Klooster Leuven: Martin’s Klooster ligt in de lijn van Paterhof. Een oud pand, prachtige kamers. Bovendien wacht er in de ochtend een heerlijk ontbijt op je.

Martin’s EU hotel Brussels Voor shoppers niet de meest ideale locatie, echter de metro is vlakbij. Wie meer van de Europese wijk en de nabijgelegen musea wil zien, heeft aan Martin’s EU een goede uitvalsbasis

Martin’s Waterloo  Eigen vervoer is voor een overnachting in Martin’s Waterloo wel gemakkelijk. Grote kamers, vriendelijk personeel en een prachtig restaurant.

twitterredditpinterestlinkedinmailby feather