Zoek
Sluit dit zoekvak.

Martin’s Patershof | Zalig overnachten in Mechelen

België-Mechelen-Martins-Paterhof-facade

Zalig overnachten bij Martin’s Patershof

Je hebt hotels en je hebt Martin’s Patershof in Mechelen. Hier overnachten is in een woord zalig!

Jubileum

Ter viering van ons 5-jarig jubileum mocht ik met vriendlief een nachtje mee naar Martin’s Paterhof Mechelen. Een geweldig leuke stad, maar wat deze mini-break helemaal perfect maakte was ons verblijf in Martin’s Paterhof.

België Mechelen Martin's Paterhof proost
Want je hebt hotelkamers en je hebt hotelkamers. En was me dit even een hotelkamer! In de voormalige Minderbroederskerk, wachtte een prachtige kamer, compleet met glas-in-lood raam, op ons. Romantiek ten top en om op romantisch vlak compleet los te gaan, lagen er (zijde)rozenblaadjes op het bed, stond er een flesje bubbles klaar en konden we koffiedrinken uit de meest romantische mokken die je ooit zag. Vanzelfsprekend lag er ook een chocoladehart en nog wat pralines op het bed klaar. Oh, dan heb ik nog niet eens de lekkere koekjes en het pakketje met smeersels van de Body Shop genoemd.

Martin’s Paterhof: Take me to church

België Mechelen Martin's Paterhof proost

Trouwen bij Martin’s Patershof?

Enigszins overrompeld door zoveel romantiek stamelde ik (lekker romantisch): “Je gaat me toch niet ten huwelijk vragen, hé?” Dat was – gelukkig – niet het geval.  Op vijf jaar vriendje – vriendinnetje, daar moet op gedronken worden, laat de glazen klinken! Proost!

➡ Zelf een keer in Martin’s Patershof overnachten? Check de website.

Naast Martin’s Patershof, check ook deze Martin’s hotels in België

 • Naast Martin’s Paterhof in Mechelen heeft deze kleine keten nog verschillende andere fijne overnachtingsplaatsen. Wij sliepen bij op volgende plekken:
  Martin’s Klooster Leuven: Martin’s Klooster ligt in de lijn van Paterhof. Een oud pand, prachtige kamers. Bovendien wacht er in de ochtend een heerlijk ontbijt op je.
 • Martin’s EU hotel Brussels Voor shoppers niet de meest ideale locatie, echter de metro is vlakbij. Wie meer van de Europese wijk en de nabijgelegen musea wil zien, heeft aan Martin’s EU een goede uitvalsbasis
 • Martin’s Waterloo  Eigen vervoer is voor een overnachting in Martin’s Waterloo wel gemakkelijk. Grote kamers, vriendelijk personeel en een prachtig restaurant. LET OP: Inmiddels is dit hotel overgenomen door Van der Valk

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

7 reacties

 1. I found your blog via the Martin’s Hotel feed. I have recently visited Martin’s Patershof, I think it is an amazing hotel 🙂 I love your photos of the hotel and your room 😉

  I have previously stayed in a Martin’s Hotel in Bruges. A completely different type of experience, but also wonderful.

  I read some of your other posts on your holiday adventures and enjoyed seeing the world through your eyes.

  Thank you 🙂

  1. Hi there, thanks for your comment. I’ve been to Martin’s Waterloo last summer (august 2013) and this spring I’ll be their guest in Brussels. I’m looking forward to it.

   Feel free to stop by any time, enjoy!

 2. Ik heb hier ook ooit eens een nachtje geslapen. Wel alleen, dus de romantiek was ver te zoeken. Leuk om weer foto’s van dit bijzondere hotel te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *