Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Weekend weg België | 52 onvergetelijke adressen

Weekend weg België Vlaamse kust

Inspiratie nodig voor een weekend weg België? Duik in het boek O! Dierbaar België

Het plannen van een weekend weg België is in een klap stukken eenvoudiger geworden. De fraaie gids O! Dierbaar België – 52 onvergetelijke weekends tipt voor elk weekend van het jaar een fantastisch plekje om te overnachten. Bladeren, boeken en de beste tijd van de week beleven.

O! Dierbaar België

Wat begon als een onlinehobbyproject van een doorgewinterde journalist en fotograaf, mondde uit tot een omvangrijk boek over onvergetelijke weekendjes weg bij onze Zuiderburen. Een boek dat je laat zien dat je voor grootse avonturen niet ver hoeft te reizen. Wat voor type weekend weg België je ook zoekt er staat vast en zeker een adresje – we zijn er eigenlijk vrij zeker van dat het er wel meer dan een is – voor je in het boek staat.

➡️ Tip: Onverhoopt toch niet dat ene adresje gevonden waarvan je direct enthousiast wordt? Check dan de website van O! Dierbaar België, daar staan in totaal meer dan 250 bijzondere overnachtingsplekken uitgelicht.

The Crystal Ship Case Maclaim

Weekend weg België: kies je een thema

Om de keuze voor je weekend weg België te vergemakkelijken, is het zeer fraaie boek onderverdeeld in verschillende thema’s Er is keuze uit:

  • Beachlovers
  • Cool & the gang  en XXL
  • Family proof
  • Into the wild
  • Just the two of us
  • Waterfun & Wellness

Deze thema’s spreken – nemen we aan – voor zich. De ene keer heb je de keuze uit een architectonisch hoogstandje, de andere keer sta je in een safaritent tussen de alpaca’s. Een huisje aan zee? Of is een uitstapje naar de natuur in de Ardennen meer iets voor jou?

Weekend weg België Ardennen Arlon

O! Dierbaar België – 52 onvergetelijke weekends praktisch

Wij zijn fan. Nou zijn wij sowieso Belgiëfan, maar wat een heerlijk boek is dit! De ene genoemde accommodatie is nog toffer dan die op de volgende pagina. Er zitten zoveel parels verstopt op de 336 bladzijde die het boek rijk, dat kiezen bijna ondoenlijk is. Of is dat misschien juist de bedoeling? Geen keuze maken, maar alle weekenden eropuit trekken?

Dan hebben we het nog niet eens gehad over de prachtige foto’s. Wauw, wat is alles mooi en sfeervol in beeld gebracht.

Kortom wil je jezelf of je geliefde eens verrassen met een weekend weg België maar kom je niet verder dan – laten we zeggen – het Novotel in Antwerpen? Dan is de aanschaf van dit boek een absolute aanrader. Niet alleen ontdek je dus toffe accommodaties, je leert er ook nog eens talloze minder bekende plekken in België door kennen. Win-win!

Titel: O! Dierbaar België – 52 onvergetelijke weekends
Auteurs: Sophie Allegaert  & Heikki Verdurme
Omvang: 336 pagina’s
ISBN / EAN: 9789401495400
Prijs: € 25,99
Verkrijgbaar: te bestellen bij Bol.com of via uitgeverij Lannoo of verkrijbaar in je boekhandel

Weekend weg België, denk ook eens aan deze bestemmingen

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *