Zoek
Sluit dit zoekvak.

Voorjaarsmode 2022 | Jurkjes, rokjes & bikini’s voor in je bagage

Voorjaarsmode 2022 Protest Sportswear

De eerste rokjesdag van het jaar is alweer een feit. Dat betekent een ding. tijd om ruimte in je kast vrij te maken voor de voorjaarsmode van 2022. Mode is draagbaar is op reis en thuis, de leukste items van Protest Sportswear wachten om met je mee op reis te mogen gaan.

ProtestNXG jrukje

Voorjaarsmode 2022: Elke dag rokjesdag

Wijlen Martin Bril liet ons kennismaken het fenomeen rokjesdag. Hij omschreef het als volgt: “Rokjesdag is een wonderlijke dag. Als bij toverslag zijn de straten ineens gevuld met blote benen. Het wonder is dat de bijbehorende dames hierover van tevoren geen overleg hebben gevoerd. Er is ook geen oproep op televisie geweest, of een speciaal radiobericht. Ze voelen aan dat het kan.”

Met de voorjaarsmode van 2022 zou het zo maar eens elke dag rokjesdag kunnen worden. Cosmopolitain zette niet voor niets de minirok op nummer 1 in haar rijtje van 8 mode trends. En laten we eerlijk zijn, rokjes zijn toch echt zoveel leuker dan een spijkerbroek.

Colorblocking

Color blocking is volgens de modekenners hot. Maar wat is het eigenlijk? Het is letterlijk het gebruik van verschillende blokken kleuren in je kleding. Weg dus met die donkere saaie kleding, die je afgelopen winter hebt gedragen. Hallo tegen knalrode of of felblauwe jurkjes. Combineer je outfit met eveneens kleurrijke accessoires of bontgekleurde schoenen. Saai is zo 2021…..

Protest_S22 jurkje

Voorjaarsmode 2022: Bikiniproof

Geen voorjaarsmode compleet, zonder een nieuwe bikini. Protest Sportswear heeft weer tal van leuke nieuwe exemplaren voor je klaarstaan op de website. Kies er een met strepen – dat is namelijk ook dé trend voor deze lente en zomer – of ga voor een mix & match combinatie. Het handige hiervan is; Je kunt de top en de onderkant kopen in jouw maat. Want ik weet niet hoe het met jou zit, maar onze grootste frustratie bij het aanschaffen van zwemkledij is toch wel dat als het broekje past, de top niet lekker zit of andersom.

Voorjaarsmode bikini

Fijne plekken om de voorjaarsmode te dragen:

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *