Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vliegen vanaf België of Duitsland. Dit moet je weten.

Vliegen vanaf Belgie Duitsland

Vliegen vanaf België of Duitsland is ideaal wanneer het reisaanbod op de Nederlandse markt net niet helemaal aansluit bij jouw plannen of budget. Gelukkig kun je daarom terugvallen op het aanbod van onze Zuider- en Oosterburen.

Bespaar

Een reis boeken uit het aanbod van een Belgische of Duitse reisorganisatie heeft soms zo z’n voordelen. Heb je schoolgaande kinderen? Dan weet dat je dat de piekperiodes als mei- en herfstvakantie in Nederland duur zijn. Andere perioden zijn een pak voordeliger. In Duitsland en België kent men dit fenomeen niet, waardoor je snel flink op het reisbudget bespaart.

Vliegen vanaf België of Duitsland: Ander aanbod

Het aanbod is doorgaans net wat anders dan bij de Nederlandse aanbieders. Wellicht vindt je dat ene hotel of dat fijne vakantiehuis wel in de brochures van onze buurlanden. Over de kwaliteit hoef je niet te twijfelen. Belgen en Duitsers, hebben dat net als de Nederlanders, hoog in het vaandel staan.

Garantie

Doorgaans is je reisgeld is veiliggesteld. Onze buren bieden een vergelijkbare garantie, zoals wij die in Nederland middels het Stichting Garantiefonds Reisgelden kennen. Check dit echter wel even goed bij het maken van een reservering.

Vliegen vanaf België of Duitsland: Veiligheid

Stichting Calamiteitenfonds Reizen en het Ministerie van Buitenlandse Zaken waken over de veiligheid van de Nederlandse vakantieganger. Ben jezelf ervan bewust dat wanneer je met een niet-Nederlandse reisorganisatie op vakantie gaat, de regels en voorschriften gelden van het land van de reisorganisatie. Mocht er zich onverhoopt een calamiteit voordoen of een negatief reisadvies afgegeven worden, dan zal er gehandeld worden naar de richtlijnen die in België of Duitsland van kracht zijn.

Wat kies jij? Vliegen vanaf België of Duitsland of wordt het toch (weer) Schiphol?

Dit artikel schreef ik voor/verscheen eerder in Wegdromen het vakantiemagazine van The Travel Club

Meer inside information:

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *