Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Veelzijdig Barbados – waar een klein eiland groot in in kan zijn

Veelzijdig Barbados

Verrassend veelzijdig Barbados

De winter is deze week officieel begonnen. De eerste koude nachten waren vorige week alweer een feit en er is zelfs al op natuurijs geschaatst. Op het moment van typen overheerst een herfst-achtig gevoel, want is regent en de laatste bladeren vallen van de bomen en vormen een glibberig tapijt op de straten. Zoek daarom lekker het zonnetje op, op veelzijdig Barbados.

Dit is de meeste betoverende plek op veelzijdig Barbados

Huur een auto en ga op ontdekking op het eiland (hou er wel rekening mee dat er links gereden wordt). Hou zeker even halt bij Hunte’s Garden. Kranige tachtiger, Anthony Hunte, heeft van een zijn tuin zijn levenswerk gemaakt. De botanische tuin is zijn lust en zijn leven en vertelt er dan ook graag honderduit over. Poes Nelson vergezelt je graag op je ontdekkingstocht door deze betoverende plek.
https://www.huntesgardens-barbados.com/

Hunte’s Garden Hunte’s Garden Hunte’s Garden Hunte’s Garden

Ga op Island Safari Barbados

Geen zin om zelf achter het stuur te kruipen, maar wil je wel wat van het eiland zien en schuw een beetje avontuur niet? Kruip dan achterin een van de Landcruisers van Island Safari Barbados.Je maakt stops op de mooiste uitzichtpunten op het eiland en af en toe is het hobbelen geblazen wanneer de chauffeur het ruige pad kiest.
https://www.islandsafari.bb/

Veelzijdig Barbados Island Safari Barbados

Trek je veters stevig vast voor een hike in de jungle

Trek je stevige schoenen aan, neem een wandelstok ter hand en laat je leiden door een stukje regenwoud op Barbados. Het eiland dat ooit vol stond met suikerrietplantages heeft op deze plek, met inspanningen van Mahmood Patel en zijn team – haar oorspronkelijke begroeiing teruggekregen. Leer alles over het ecosysteem op Barbados, die toekomstplannen om meer regenwoud te creëren op vervallen stukken plantagegrond en de natuurlijke krachten van de vegetatie in Coco Hill Forest.
facebook.com/cocohillforest

Coco Hill Forest Coco Hill Forest

Lekkerbekken verzamelen!

Gaat de liefde voor Barbados door de maag? Misschien wel… Zeker als je op de Lickrish Food Tour door Bridgetowm meegaat. Lokale gerechten, vers fruit, bijzondere sapjes en vegan-chocolade ijsjes, allen om je vingers bij af te likken,
www.lickrishfoodtours.com

Lickrish Food TourLickrish Food Tour

Zeker ook doen op veelzijdig Barbados

Veelzijdig Barbados

Overnachten op veelzijdig Barbados

Wij sliepen tijdens ons verblijf op veelzijdig Barbados bij Sandals Royal Barbados
Leef het goede leven op het ‘couples-only’ Sandals Royal Barbados resort. Op een boogscheut afstand van de luchthaven en nabij de hoofdstad Bridgetown. Dit all-inclusive hotel heeft alles wat je kunt wensen, van rooftop bar tot infinity pool. Een bad of zwembad op het balkon van je ruime suite, meer dan twintig restaurants, een eigen donutshop, spa, gym en gratis watersportactiviteiten. Ach, wat is er eigenlijk niet? Begrijpelijk als je het terrein tijdens je verblijf niet verlaat, maar daarmee zou je jezelf en het eiland toch echt tekortdoen.
https://www.sandalsresorts.eu

Sandals Royal Barbados resort Sandals Royal Barbados resort Sandals Royal Barbados resort

Zo kom je er

Dit winterseizoen (2022/2023) vliegt KLM 3 x per week van Amsterdam naar de hoofdstad Bridgetown (met een tussenlanding in Port of Spain – Trinidad en Tobago)

Meer Caribisch gebied:

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *