Zoek
Sluit dit zoekvak.

Treinreizen in Europa | Lonely Planet tipt duurzame treinvakanties

Ontdek met Lonely Planet duurzame treinvakanties in Europa Treinreizen in Europa

Populairder dan ooit: Treinreizen in Europa

Treinreizen in Europa wordt steeds populairder. Hoe pak je dit type vakantie nou het beste aan? Met het neiuweste boek van Lonely Planet plan je eenvoudig de mooiste reizen per spoor. Kedeng kedeng, daar gaan we.

Treinreizen in Europa

Reizen oer spoor, wij houden ervan. Of het nu een ritje Breda – Tiburg is, een meerdaagse trip per trein langs toffe steden in noord Engeland of een citytrip naar een van de Duitse steden, de trein is een fijn vervoersmiddel. Geen gedoe met incheckprocedures of paspoortcontrole. Je gaat naar het perron, stapt in en je reis begint. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Nu reizen per spoor hand over hand aan populariteit wint, springt Lonely Planet aan boord van deze dendernde trein. Het maakt niet uit of je de trein boven het vliegtuig prefereert omwille van het mileu of het gemak, de trein wint terrein. Voor wie nog geen idee heeft hoe zo’n trip aan te pakken, zet de legendarische reisboeken uitgever, een bak aan praktische tips op een rijtje.

Van wereldsteden Parijs en London, het prachtige station in Luik, tot aan routes naar Spaans Baskenland of de Slowaakse hoofdstad, Bratislava.

België-Wallonië-Luik-Station-Luik-Guillemins-2

Treinreizen in Europa praktisch

Direct wanneer je het boek opslaat, ontvouwt zich een overzichtelijke kaart en kan het plannen direct beginnen. Daarnaast is met simpele symbolen aangegeven of een bestemming een hub of de moeite van het omreizen waard is. Daarnaast staan er tal van leuke weetjes is en als je de foto;s bekijkt, wil je sowieso maar een ding; snel een treinkaartje kopen en op reis gaan.

Titel: Treinreizen in Europa – plan een duurzame treinvakantie in Europa
Auteur: Lonely Planet
Omvang: 262 pagina’s
ISBN: 9789000383337
Prijs: € 26,99
Verkrijgbaar: via je boekhandel of op Bol.com

treinreis trein rails

Meer treininspiratie

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *