Zoek
Sluit dit zoekvak.

Thule AllTrail X 25L | Trekkersrugzak en werktas in een

Thule AllTrail X 25L trekkersrugzak nutria bruin

Op pad met de Thule AllTrail X 25L trekkersrugzak

De Thule AllTrail is een rugzak met een inhoud van 25 liter. Ideaal voor een daguitstap waarbij je veel spullen mee wil nemen en ook heel fijn wanneer je een paar dagen met beperkte bagage op reis gaat.

rugzak keukenhof

Van 18 naar 25 Liter

Onlangs testten we uitgebreid de Thule Stir 18L rugzak en waren direct enthousiast. Echter voor een wandelweekend Valkenburg met vrienden zochten we naar een net iets groter maatje en die vonden we. Wat maakt die 7 liter een verschil, maar een ding hebben de rugzakken gemeen, de draag- en gebruiksvriendelijkheid.

sliuting Thule AllTrail X 25L trekkersrugzak

Wat is er zo handig aan de Thule AllTrail?

Laten we beginnen met het feit dat in een rugzak van 25 liter lekker veel in gaat, maar dat is bij elke rugzak van dit formaat het geval, natuurlijk.

Het vak dat bestemd is voor een waterzak, kun je tijdens alledaags gebruik simpelweg ook gebruiken om je laptop in te stoppen, past gemakkelijk. Zo heb je een trekkersrugzak en een tas voor werkdoeleinden in een.

Wat over het algemeen het minst handig is aan een rugzak, is het feit dat als je iets onderuit je tas nodig hebt, je de hele inhoud eruit moet halen. Bij deze rugzak is dat niet het geval. Over bijna de gehele lengte zit aan de zijkant een rits – heel mooi weggewerkt overigens (je ziet de rits op de foto nauwelijks)- die het mogelijk maakt eenvoudig dingen uit je rugzak te halen.

rits zijkant rugzak

Vanzelfsprekend, zouden we bijna zeggen, heeft de alleskunner ook een fijn vakje bovenop, waar je dingen in stopt die snel bij de hand wil hebben. Verder zitten er diverse lussen aan om carabiners of wandelstokken aan te bevestigen. Maar wil je de rugzak als werktas gebruiken? Dan stop je de heupbanden eenvoudig weg, zodat het sportieve element vanzelf verdwijnt. Zo heb je eigenlijk twee tassen in een.

Thule AllTrail X 25L praktisch:

  • Deze rugzak is verkrijgbaar in twee kleuren: nutria bruin en zwart
  • Adviesprijs: € 129,95
  • De Thule AllTrail is ook in andere maten verkrijgbaar

➡️ Check voor alle details over deze trekkersrugzak de website van Thule.

Trekkersrugzak in de Keukenhof

Check ook:

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *