Zoek
Sluit dit zoekvak.

Podcast reizen | Koptelefoon op en weg ben je

Podcast reizen vrouw voor raam koptelefoon

Podcast reizen, de leukste verhalen van Nederlandse reizigers

Een podcast reizen op je koptelefoon of in je oortjes en vanuit je luite stoel – of misschien wel tijdens een lange busrit op reis – even je gedachten verzetten met inspirerende verhalen van (andere) reizigers. Dit zijn de favorieten van OmniTraveler, eenvoudig te beluisteren via je online radio.

Podcast reizen: Reisgenoten

Ja, we geven het direct toe. Wij mochten ook eens een zegje doen en wel over Singapore (aflevering 8). In deze podcast over reizen nemen Daisy en Niels je mee naar alle uithoeken van de wereld. Er komen niet alleen bestemmingen aan bod maar ook praktische zaken, zoals mag je een leerplichtig kind mee op wereldreis nemen.

Alleen op reis? Luister Solo Reizen

Reisjournalist Liesbeth Rasker is een inspiratie voor iedereen (iedere vrouw) die alleen op reis wil gaan, maar daar misschien nog net niet helemaal klaar voor is. Zij schreef er een boek over en in haar podcast deelt ze niet alleen levenslessen, ze laat ook de keerzijde niet onbelicht wanneer ze over haar ‘bloopers’ vertelt.

man met baard oortjes

Podcast reizen: De koffer in met 3 Op Reis

Wie kijkt er niet trouw elke zondag naar Chris Zegers, Nienke de la Rive Box, Dzifa Kusenuh en alle andere presentatoren die wekelijks de huiskamer vullen met fantastische reisbestemmingen. Ben je fan van het televisieprogramma, dan is deze podcast echt iets voor jou. Soms schuiven gasten aan om iets over hun avonturen te vertellen, maar misschien nog wel het leukste is, wanneer de crew vertelt over de dingen die het beeldscherm niet haalden.

Op reis met een van

Reizen per camper is populairder dan ooit. Florine en Thijs van VanVerhalen leven als moderne nomaden vanuit hun busje en reizen de hele wereld rond. Naast reisverhalen geven ze ook in inkijkje in hun leven on the road. Hoe blijf je er een beetje verzorgd uitzien en wat te doen als je ruzie met elkaar hebt op deze beperkte vierkante meters?

Podcast reizen: Voor alle Francofielen

Ruud Couwenhoven van FrankrijkBinnendoor.nl en auteur en de bestseller ‘Frankrijk Binnendoor’ neemt je ook in zijn podcast mee naar het ‘andere Frankrijk’. Waar de meute links gaat, besluit Ruud dat pittoreske straatje rechts eens nader onder de loep te nemen. Deze zomer op vakantie naar Frankrijk? Dit is jouw podcast!

Podcast reizen vrouw op strand

Lees ook:

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *