Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Tasty Asia | Zo kook je eenvoudig zelf Aziatisch

Kookboek Tasty Asia Azië reizen en spijzen

Tasty Asia, om je vingers bij af te likken!

Tasty Asia laat je in 65 recepten kennismaken met de smaak van Azië. Van rode kipcurry tot bao buns en van kimchi tot onigiri. Knoop snel je schort om dan duiken we de keuken in.

Aziatische lekkernijen
Maak jij deze lekkere Aziatische lekkernijen straks in je eigen keuken?

Check de keukenkastjes

Voordat je jezelf lekker gaat maken, check eerst even je keukenkastjes. Auteur Filip heeft – hoe handig? – speciaal voor jou een mooi overzicht gemaakt welk keukengerei toch echt niet in je keuken mag ontbreken. En als je dan toch op en rond je aanrecht aan het rommelen bent om te zien of je wel of geen schuimspaan of houten lepels in huis hebt, trek dan ook even de andere deurtjes open.

Dan weet je meteen of je veel gebruikte basisbenodigdheden op voorraad hebt. Heb jij standaard oestersaus of tamarindepasta op de plank staan? Niet? Ren dan snel naar je toko en check de lijst in het boek waar je je mandje nog  mee moet vullen.

Truly asia kookboek wok
Hou je wok bij de hand, die ga je zeker nodig hebben

Tasty Asia lezers klaar? Kokkerellen maar!

We zouden alle 65 gerechten op kunnen noemen, maar die tijd kunnen we beter in de keuken doorbrengen. En jij ook, want koken wil je, na het doorbladeren van dit boek. Het ene gerecht ziet er op de fantastische foto’s nog smakelijker uit dan het ander.

Waar wij mee aan de slag gaan? Absoluut de bao buns, waarvan we altijd dachten dat het moeilijk was zelf te maken, maar met het recept uit dit boek komt het vast en zeker goed.

Tasty Asia praktisch

Filip geeft aan elk gerecht een persoonlijke twist. De ene keer vanwege een pinda-allergie maar vaker omdat hij bepaalde gerechten associeert met herinneringen uit zijn jeugd. Zijn tante of zijn vader die als inspiratiebron dienen voor de recepten – en bijbehorende smaakbeleving – die hij koestert. Wat fijn dat ook wij, middels het boek, een stukje van de familie mogen zijn.

Titel: Tasty Asia
Auteur: Filip Poon
Uitgever: Becht boeken
Omvang: 192 pagina’s
ISBN: 9789023017288
Prijs: € 26,99
Verkrijgbaar: via Bol.com of in je boekhandel

Ook lekker

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *