Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zo steun je goede doelen terwijl je toffe reisarmbanden draagt

reisarmbanden oceaan

Reizen is fantastisch, maar door net iets bewuster te zijn van onze planeet, krijgt de aarde waarop we rondtrekken iets van ons terug. Dat beetje teruggeven hoeft niet moeilijk te zijn er zijn verschillende organisaties die middels toffe reisarmbanden de wereld weer een beetje mooier maken.

Reisarmbanden: Legend bracelets

https://www.instagram.com/p/CDUbo7QgsQr/

Legend Bracelet zet zich in om de wereld en wilde dieren te beschermen. Het bijzondere van deze reisarmbanden is de kleine capsule, hierin zit een beetje zand van een gebied dat door het project geholpen wordt. Een kleine herinnering aan de plek waar hulp nodig – en geboden – is.

De organisatie doneert 12% van de opbrengst van de reisarmbanden aan organisaties die zich inzetten voor het milieu en bedreigde diersoorten.

Dorsal Bracelets

https://www.instagram.com/p/ByDOXdmB9q9/

Elke aankoop bij Dorsal Bracelets helpt de oceanen een beetje. Elke aankoop van zo’n – erg toffe – armband, staat gelijk aan het opruimen van een halve kilo troep uit de oceanen. Daarnaast doneert de organisatie een deel van de opbrengst van de verkoop aan goede doelen die zich inzetten voor het herstel van het koraal.

Reisarmbanden: Wanderer Bracelets

https://www.instagram.com/p/CDjZ87XgJSI/

Wanderer Bracelets worden op Bali handgemaakt, een groep van ongeveer 150 lokale vaklui, leveren dagelijks vele prachtige armbanden. Van alle aankopen gaat 10% naar lokale goede doelen op het eiland en in de rest van Indonesië

Isla Ida Bracelets

https://www.instagram.com/p/CEDrqEVAfkE/

Met de reisarmbanden van Isla Ida Bracelets steel je de show op Ibiza, Bali of andere zonnige oorden. Wanneer je een bestelling plaatst, zorgt Isla Ida Bracelets ervoor dat er ergens ter wereld (waar het op dat moment het meest urgent wordt geacht) een boom wordt gepland. Tevens wordt  een deel van het aankoopbedrag geschonken aan een van de dertig goede doelen die de juwelenwebsite ondersteunt.

Reisarmbanden: MBRCtheocean

https://www.instagram.com/p/CEBpMwGjCQ9/

Dat de zogeheten plastic soup een grote bedreiging vormt voor onze oceanen en alles wat erin leeft, mag geen verrassingen meer zijn. MBRC the ocean maakt van rommel weer iets moois. De reisarmbanden zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic, grotendeels afkomstig uit de oceaan. Meer dan 15% van de bruto marge spendeert de webshop aan de strijd tegen de plastic soup.

4ocean

https://www.instagram.com/p/CCtJ960nm0l/

Upcyclen is het woord dat van toepassing is op de armbanden van 4Ocean, een organisatie die jaarlijks tonnen plastic uit het water vist en deze rommel omtovert tot armbanden. Volgens de organisatie laat je door het dragen van een van de armbanden weten, dat je aanhanger bent van zogeheten clean ocean movement. Door het dragen ervan toon je je inzet voor een plastic-vrije oceaan.

Reisarmbanden: Wastelets

https://www.instagram.com/p/CDRJANoDTou/

Ook de Nederlandse organisatie Wastelet maakt zich hard tegen de plastic soup. Elke aankoop steunt een goed doel. Dan kan variëren van een planten van een boom in het Amazonegebied of het steunen van de Plastic Soup Foundation.

Lees ook:

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *