Zoek
Sluit dit zoekvak.

Protest Sportswear 22/23 | Koukleumen is deze winter geen optie

Protest Sportswear 22/23

Het skiseizoen is weer in aantocht, tijd voor nieuwe Protest Sportswear 22/23 items! Laat die winter maar komen.

Waarom kiezen voor Protest Sportswear 22/23?

Om maar meteen met een goede reden te beginnen; Protest Sportswear is opgericht door een stel Nederlandse snowboarders. Buitensporters die weten wat Nederlanders willen tijdens een vakantie in de sneeuw. Namelijk modieuze en functionele sportkleding voor iedereen die de sneeuw opzoekt.

Daarnaast is ook (een deel van) de Protest Sportswear 22/23 onderdeel van het zogeheten Green Up-initiatief van het bedrijf. Een initiatief is onze weg naar (meer) duurzaamheid. Zo zijn kledingstukken niet langer van PFC gemaakt maar bijvoorbeeld van bamboe of gercyclede PETflssen.

Tenslotte heeft Protest elk seizoen opnieuw toffe items om te dragen op de piste of in de stad.

snowboarder

Wat te kiezen uit de collectie Protest Sportswear 22/23

Zoals gezegd elk seizoen barst de website van Protest uit haar voegen van alle toffe nieuwe items. Draagbaar tijdens de koude dagen op de lange latten of je snowboard maar zeker ook fashionable om naar je werk of in het koude Nederlandse weer te dragen.

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar Heren Skikleding, Jongens Skikleding of Dames Skikleding, je treft er allemaal. En het leuke is, niet alleen de items zijn leuk, ze zijn ook nog eens leuk geprijsd. Een muts voor een tientje of een jack voor nog geen honderd euro, dat is nog eens fijn online shoppen.

Een waarschuwing vooraf: Klik niet op de website als je maar weinig tijd hebt, want voor je er erg in hebt, scroll je zo een half uur – of meer – langs alle nieuwe kledingstukking.wintersport heren

Speciaal voor lezers van OmniTraveler.nl: 10% korting

Is je digitale winkelmandje al aardig gevuld en is het af te rekenen bedrag hoger dan je met jezelf had afgesproken? Geen nood, OmniTraveler trakteert je in samenwerking met Protest op 10% korting op de aanschaf van je nieuwe wintersportoutfit.

Wat je daar voor moet doen? Niet zo gek veel. Vul bij je bestelling de code omnitraveler10 in. Deze code is geldig tot en met 31-03-2023 en is zowel op de nieuwe als oudere collecties geldig. Shop ze!

Protest Sportswear 22/23

Meer wintersport:

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *