Zoek
Sluit dit zoekvak.

November 2019 | Behind the scenes bij OmniTraveler

januari 2024 behind the scenes

Wat! November 2019 al weer voorbij? Nog maar een paar weken en 2019 is alweer voorbij, Voordat het zover is, hebben we nog een maand te gaan. Voor nu neem ik je mee achter de schermen. Wat deed OmniTraveler in de maand november?

November 2019

November 2019 was voor mijn gevoel een beetje een vreemde maand. De dagen vlogen voorbij, het weer was zo zo en er verschenen door verschillende projecten hier op OmniTraveler.nl naar verhouding weinig nieuwe artikelen online. Ik woonde deze maand verschillende events bij en ging op reis.

Pura Vida

behind the scenes november 2019 Costa Rica

Costa Rica maakte een roadshow door Europa en liet daarbij – vanzelfsprekend – Amsterdam niet links liggen. Pers en reisagenten werden uitgenodigd (nader) kennis te maken met deze bestemming.

TUI Challenge Curaçao

https://www.instagram.com/p/B5AUCqyF4WG/

Voor de reisvakbladen waarvoor ik schrijf reisde ik met niet minder dan 60 reisagenten naar Curaçao. In 6 dagen ontdekten deze reisprofessionals middels diverse games met een huurauto het eiland. Een zeer vol programma, maar met een mooi resultaat. Alle deelnemers keerden namelijk enorm enthousiast terug naar Nederland.

➡️ Lees ook: Kriskras over Curaçao

Tilburg

Samen met vriendlief pakte ik de trein vanuit Breda voor een avondje Tilburg. Een hapje eten bij RAW en daarna door naar 013 voor een optreden van de Staat.

ANTOR

ANTOR november 2019

Zoals het elk jaar Kerst of Pasen wordt, zo is ook de jaarlijkse ANTOR Workshop (The Association of Tourist Offices & Representatives) een vaststaand gegeven. Tijdens deze middag worden bestemmingen en pers met elkaar in contact gebracht. Ik maakte met een aantal bestemmingen al voorlopige plannen. Op naar mooie reisverhalen in 2020.

Cataloniëland

Spanje Cataloniëland

Vanuit Corendon Village Hotel Amsterdam – waar de ANTOR middag werd gehouden – race ik naar de binnenstad van onze hoofdstad. Het volgende event staat op de planning. Cataloniëland, zet de Spaanse regio Catalonië in the picture. Het event is als een soort festival opgezet en middels VR valt er vanalles over deze streek te ontdekken.

Haarlem in november 2019

Nederland Haarlem hofje

Eerder dit jaar ging ik al op reportage naar Haarlem. Dit maal was mijn reden tot bezoek het jaarlijkse bedrijfsuitje van vriendlief. Behalve bijkletsen met de collegae en diens wederhelften stond er een walking dinner op het programma. Te starten met een voorgerecht bij de Jopenkerk, per boot naar het volgende restaurant voor het hoofdgerecht. Tenslotte nogmaals aan boord voor een drankje en bij restaurant nummer 3 aan tafel voor het nagerecht.

De volgende dag is het heerlijk weer en maken we – zonder de groep – een wandeling in de Kennemerduinen en struinen nog wat over het strand bij Bloemendaal. Een betere laaste dag van november 2019 kan ik me niet bedenken.

➡️ Lees ook: Haarlem, van strandwal tot supergezellige muggenstad

Wat gebeurde er nog meer in november 2019?

Zoals gezegd, was november 2019 een behoorlijk volgeplande maand. Toch deed ik nog meer;

Zoover varken SFO

  • Voor een nieuwe tak van (schrijvers)sport doorliep ik kort na terugkeer uit Curaçao een demo van een heel handig programma. Ik overweeg de (dure) aanschaf hiervan, maar twijfel nog enigszins. Ik zal in december mijn gedachten er eens goed over laten gaan. To be continued… 
  • Voor diverse print en online opdrachtgevers tikte ik vele verhalen weg. Bijvoorbeeld voor Voyago een stuk over Cartagena of wat dacht je van dit nieuwsbericht voor ZOOVER over een varken dat vliegangst bij passagiers op de luchthaven van San Francisco weg moet nemen.
  • Verder hielp ik een nieuw te starten reisorganisatie aan teksten voor de website.
  • Ook mocht ik op gesprek komen bij een magazine waarvoor ik naar alle waarschijnlijkheid in 2020 mooie verhalen ga schrijven.

December 2019

De laatste maand van het jaar. Ik heb niet zo gek veel op de planning staan. Een event in Amsterdam (waar anders?) en…. heerlijk een week lang naar de Oostenrijkse sneeuw. Daar heb ik nu al zin in.

Wat ga jij nog ondernemen in de laatste weken van dit jaar?

 

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *