Zoeken
Sluit dit zoekvak.

New York Bucketlist | 99 tips van local Patrick

De New York Bucketlist boek

Dit mag er niet ontbreken op je New York Bucketlist

Wat staat er bij jou op je New York Bucketlist? Wellicht denk je dat je alle toffe plekken al uitgezocht hebt, maar zeker weten dat je de plekken die de Belgische Amerikaan Patrick tipt, het bestaan nog niet wist. Gelukkig heeft hij de 99 tofste ervaringen in een handzame reisgids gegoten. Op naar the city that never sleeps.

If you think you’ve seen New York, think again

Ben je al eens in the Big Apple geweest? Je denkt dat je in een paar dagen alle wijken en hotspots gevonden hebt? De kans is zeer aannemelijk dat dat niet het geval is. De stad is groot, heel groot en elke borough heeft zo zijn eigen hotspots. Gelukkig is daar de redder in geel (Patrick draagt altijd een geel kledingstuk) die dagelijks door de straten van de stad struint om voor jou alle toffe plekken op een rijtje te zetten.

Goud eten of zwemmend naar het Vrijheidsbeeld

Waar je het schoonste toilet in de stad treft? Of je ook Uber voor helicopters hebt en waar je goud kunt eten. Het zal je (niet) verbazen, maar dit zijn zaken die allen terug te vinden zijn in het handzame boekwerkje. Wist je overigens dat je de mogelijkheid hebt om naar het Vrijheidsbeeld te zwemmen. Wanneer je pagina 015 goed bestudeert, wel.

In totaal staan er niet minder dan 99 ervaringen op je te wachten. Met het gele boekje in de hand, voel je je gegarandeerd helemaal thuis in deze wereldstad.

De New York Bucketlist boek

New York Bucketlist praktisch

Met dit handige pocketboek haal je het meeste uit de stad. Het is opgedeeld in 9 thematische hoofdstukken om snel en efficiënt de beste tips te raadplegen. Zo vermijd je keuzestress en loop je nooit meer verloren in de metropool.

Titel: De New York Bucketlist
Auteur: Patrick van Rosendaal
Uitgever: Lannoo
Omvang: 160 pagina’s
ISBN 9789401497329
Prijs: € 19,99
Verkrijgbaar: te bestellen bij Bol of verkrijgbaar in je boekhandel

➡️Auteur Patrick bracht eerder twee andere boeken over ‘zijn’ stad uit: BENY en BE NY Family, New York for kids of all ages

Meer Verenigde Staten

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *