Zoek
Sluit dit zoekvak.

BE NY Family | New York for kids of all ages

BE NY Family boek

Be what? BE NY Family!

In het knalrode boekwerk BE NY Family: New York for kids of all ages tonen Ineke Faes en Patrick van Rosendaal dat the big apple een grote speeltuin is. Voor kinderen en hun (groot)ouders.

Patrick en zijn gezin zijn BE NY Family

Belgische Patrick verloor zijn hart aan New York. Als alumni van een business school ligt een carrière als stadsgids niet direct voor de hand, maar Patrick kon enkel gehoor geven aan de roep van de stad. Per bus en fiets doorkruiste hij (in loondienst) de stad, alvorens zijn eigen organisatie te starten ten einde landgenoten (en vooruit ook Nederlanders) zijn woonplaats door zijn ogen te laten zien.

Zijn enthousiasme steekt hij niet bepaald onder stoelen of banken. Op zijn website BE NY enthousiasmeert hij iedereen met volle teugen van de stad te genieten. En het enthousiasme werkt aanstekelijk, ook zijn vrouw en dochter hebben het hart verloren aan New York. Gedrieën stelden ze dit boekwerk samen, zodat jij net zo enthousiast wordt als zij.

New York: One big playground

BE NY Family: New York for kids of all ages is niet zomaar een reisgids, het liefde voor de stad, gedeeld op papier. Je ziet het al in de keuze van de titels voor de verschillende hoofdstukken. Wat kies jij als eerste? Strolling around, Rolling around of toch liever Jumping around?

Behalve Patrick en Ineke maken we in het boek kennis met tal van toddlers en kids die hun zegje doen over hun stad. Bovendien zijn her en der doorheen het boek diverse leuke funfacts te lezen. Zo leer je alle inside information over New York.
🌭 Wist jij bijvoorbeeld dat er naar schatting 150 miljoen (ja miljoen!) hotdogs worden gegeten op Independence day? Dat bedoel ik!

Wat denk jij? Zou het toeval zijn dat de funfacts en veel andere pagina’s geel van kleur zijn, net als Patricks (iconische) jas?

➡️ Vergeet niet je ESTA voor de Verenigde Staten aan te vragen! Dat doe je eenvoudig en snel via E-visums.nl

BE NY Family: New York for kids of all ages

Zoals gezegd BE NY Family: New York for kids of all ages is geen gewone reisgids maar een belevenis op zich. Het enthousiasme voor de stad spat er af. Bovendien nemen het boekwerk en de auteurs je mee naar plekken die je zelf echt niet zo snel gevonden had. Tips, tricks en een garandeerde toptijd tijdens je citytrip naar NY. Enjoy.

Titel: BE NY Family: New York for kids of all ages
Auteur: Patrick van Rosendaal
Uitgeverij: Uitgeverij Lannoo
Omvang: 215 pagina’s
ISBN: 9789401452007
Prijs: € 25,99
Verkrijgbaar: in de boekhandel of via Bol.com

Meer New York

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *