Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Martin’s Château du Lac Hotel Genval | Hier wil je heen!

Martin's Château du Lac Hotel Genval

Waarom Martin’s Château du Lac Hotel Genval op mijn wishlist staat. Wel hierom!

“De charme van een kasteel met het comfort van een luxehotel.”

Martin's Château du Lac

Martin’s Château du Lac Hotel

Tijdens een staaltje van werkontwijkend gedrag, heb ik mezelf weer eens even flink lekker zitten maken. Heb je al wel eens van Martin’s Château du Lac Hotel in Genval gehoord? Ik wel, want ik sliep eerder al in drie andere hotels van deze keten. En nu, nu heb ik enigszins mijn zinnen gezet op een verblijf in dit prachtige oord. Lees snel verder en we zijn er van overtuigd dat dit prachtige plekje daarna ook op jouw hote; wishlist prijkt. Reken maar van yes!

Relax, let’s do it!

Martin's Château du Lac
Martin's Château du Lac

Martin’s Château du Lac Hotel: Wellness in Waals-Brabant

Gelegen in Waals-Brabant op steenworp afstand van Brussel ligt dit exclusieve vijfsterrenhotel, maar er is meer. Het hotel beschikt namelijk ook over een prachtige – op de foto’s tenminste – spa. Een moderne spa waar je helemaal tot rust komt, omgeven door het luisterrijke kader van het hotel. Dit wellness-centrum heeft een rijke waaier aan relaxatiesessies, behandelingen en dynamische workouts – dat laatste skip ik denk ik even -. Je kunt een programma samen stellen dat bij je past. Ik voel wel wat voor een uurtje hot stone massage.

Het zwembad in de bijbehorende thermen ziet er ook echt te gek uit. De temperatuur van het water is gemiddeld 30°C, en, hoe cool is dat, het plafond schittert door de Swarovski sterrenhemel. Verder is er een jacuzzi, kun je gebruik maken van de hamam (48°C) en de droge sauna (85*C). De dag wil ik dan – bij hopelijk goed weer – afsluiten op het dak van Martin’Spa, waar je, volgens de foto’s, een prachtig zicht hebt op het Meer van Genval.

Maar goed ik maar weer eens aan het werk…..*zucht*

Meer Martin’s hotels

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *