LEGO® Art Wereldkaart – Die wil je zeker aan je muur hebben

LEGO® Art Wereldkaart

‘Van Lego kun je alles maken, een boot een vliegtuig of trein, want spelen met Lego is fijn.’

Een wijsje uit een oude televisiereclame dat automatisch op popt zodra het over dit mateloos populaire speelgoed gaat. En het leuke is het feit dat de bouwsteentjes allang niet meer alleen voor kinderen zijn. Ook voor volwassenen is er talloze uren bouwplezier te beleven met sets speciaal voor hen ontworpen. Omnitraveler heeft het oog op de LEGO® Art Wereldkaart laten vallen.

Lego Masters

Zou het door het programma Lego Masters komen dat meer en meer volwassen hun oude Lego van zolder halen? Of deden ze dat altijd al, maar zijn ze nu trots(er) op de bouwwerken die ze maken? Schaffen ze meer nieuwe sets aan, sinds ze zijn aangestoken door het enthousiasme van de bouwers op televisie en de adviezen van de Brickmaster?

Mocht je als volwassene enthousiast zijn geworden, maar zie je het freestyle bouwen, zoals de doorgewinterde Legoliefhebbers op de kijkbuis, niet zitten? Goed nieuws er zijn tal van toffe sets die je vast en zeker direct op je december-verlanglijst gaat zetten.

lego

LEGO® Art Wereldkaart

De LEGO® Art Wereldkaart is waar liefde voor reizen en voor Lego samenkomen. Want zeg nou eens even eerlijk, bij reizen denk je wellicht niet direct aan bouwen met gekleurde blokjes en bij spelen met Lego waarschijnlijk ook niet aan vakantie en dat maakt deze wereldkaart nu precies zo uniek.

OmniTraveler weet in ieder geval wel wat er op het verlanglijstje van de Goedheiligman komt, dit jaar. En bij jou?

LEGO® Art Wereldkaart

➡️ Klik hier voor aanvullende product info en prijs

LEGO® Tokyo set

Naast de LEGO® Art Wereldkaart staat de LEGO® Tokyo set bij OmniTraveler ook hoog op de verlanglijst. Met de Olympische Zomerspelen in Tokyo nog vers in het geheugen is dit toch een tof december cadeau, niet waar?

LEGO® Tokyo set

Naast de LEGO® Art Wereldkaart is er nog veel meer

Het is begrijpelijk dat OmniTraveler als online reismagazine valt voor de reis gerelateerde items. Naast de LEGO® Art Wereldkaart zijn er echter nog veel meer nieuwe sets voor volwassen. Kies je voor een LEGO® NASA Space Shuttle Discovery, het LEGO® Bloemenboeket of kies je voor de  LEGO® Ferrari 488 GTE “AF Corse #51”?

LEGO® Ferrari

Meer cadeau ideeën:

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *