Zoek
Sluit dit zoekvak.

5 x toffe decembercadeaus voor reislustige mannen

De decembermaand staat weer voor de deur. Sinterklaas en de Kerstman dien weer cadeaus in te gaan slaan. Maar wat koop je dit jaar voor reislustige mannen in het gezelschap? OmniTraveler zet een paar cadeautips voor je op een rijtje. Fijne feestdagen!

Stoere zonnebril

Wooden_Made_zonnebril
Of hij nu naar een tropisch oord gaat of op de lange latten vakantie viert, een goede zonnebril is een must. Wat dacht je van zo’n fraai houten exemplaar van Wooden Made? Tof toch?

Strijkvrij overhemd, ideaal voor reislustige mannen

Voor reislustige mannen die er af en toe toch netjes bij willen lopen tijdens het reizen, is hier het strijkvrije overhemd. Onlangs schafte ik er een voor vriendlief aan. Tijdens onze 3-weekse trip door de Isaan (Noord-Oost Thailand) kwam het kledingstuk nog perfect uit de koffer. Bovendien zijn de hemden gemaakt van 100% katoen, wel zo lekker als je – zoals wij – in tropische temperaturen rond reist. Dankzij een speciale behandeling kreukelen de overhemden niet en blijven deze ze de hele dag perfect glad. Eenmaal gewassen is, z strijken overbodig. Hoe handig is dat?
Ik bestelde bij Hemdvoorhem een leuk exemplaar voor vriendlief. Welke kies jij voor jouw reislustige man?

December cadeau reislustige mannen

➡️ Om zijn bagage helemaal netjes (en kreukvrij) in te pakken, bestel je de zogeheten ‘Sheldon Vouwplank’ (je weet wel van the Big Bang Theory). 😉

(reis)Boek

Ultieme reisplanner Lonely Planet Lannoo voor reislustige mannen
Een good old Lonely Planet of de Ultieme reisplanner van deze boekenreus, het zwaarlijvige boek Trotter reizen – een wereld om te ontdekken, of een city gids van Time to Momo, reislustige mannen weten wel raad met een reisboek. Kies een titel/bestemming die jezelf ook leuk vind, wie wat mag je er ook eens doorheen bladeren of zelf wel mee op reis….

Voor milieubewuste reislustige mannen

Lifestraw Heo Narak Khao Yai NP Thailand
Is jouw broer, zwager, lief begaan met het milieu en wil hij onder andere single use plastic een halt toe roepen? Geef hem dan een Lifestraw cadeau, succes verzekerd!

Voucher voor een dagje/weekendje weg

Misschien nog wel het beste cadeau. Geef hem een tripje cadeau. Dat kan variëren van een dagje Amsterdam, tot een weekendje Namen of misschien wel een paar daagjes naar romantisch Parijs.

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *