Zoek
Sluit dit zoekvak.

5 x decembercadeaus voor reislustige dames

5 x decembercadeaus voor reislustige dames

De decembermaand komt er weer aan. De dagen worden korter, de kachel verwarmt je huis en chocomel met slagroom wordt tijdelijk je favoriete drankje. Een handje kruidnoten er bij of een hap van een kerstkransje. Heerlijk! De feestmaand zorgt voor een aantal onder ons ook voor stress. De stress van wat moet ik dit jaar weer eens kopen? Voor alle reislustige dames op je lootje zet OmniTraveler 5 leuke decembercadeaus op een rijtje. En weet je wat, je kunt ze simpel en snel allemaal online bestellen. Des te meer tijd heb je over om van the jolly season te genieten.

Toilettas

Onmisbaar tijdens elke reis, een goede toilettas. Reislustige dames kunnen simpelweg niet zonder. Naast dagelijkse make-up zaken dient er op reis natuurlijk nog meer ingepakt te worden. Zaken als muggenspray, afterbite, zonnebrand en aftersun, het zijn maar een paar zaken die tijdens het reizen zo’n beetje tot de standaard uitrusting behoren. Verras de vrouw die op je lootje staat met een gepersonaliseerde toilettas. Zet er een foto van jezelf of haar favoriete vakantiebestemming op. Succes gegarandeerd.

Wijn

’s Avonds, tijdens een gure winteravond, urenlang kletsen. Over gemaakte reizen, over nog te maken vakanties. Wijntje er bij, hapjes op tafel. Gezellig. Maak deze avondjes nog specialer met een fles waar je haar favoriete reisfoto op hebt laten drukken. Mocht je onverhoopt zonder gespreksstof zitten dan zorgt de foto op de wijnfles voor een passend onderwerp om over te babbelen.

Wereldkaart, perfect voor reislustige dames

Binnenkijken bij OmniTraveler landkaart buro
Jullie mochten al eens een keer bij OmniTraveler binnenkijken. Ik kreeg naar aanleiding van het artikel via social media veel reacties op de wereldkaart die aan de muur op mijn thuiskantoor pronkt. Elke dag ben ik dan ook nog blij met deze fraaie versiering aan de (voorheen) donkere kale wand. Kies voor jouw reislustige dame een wereldkaart uit die past bij haar smaak en interieur. Zeker weten dat ze deze eye catcher met veel plezier uitpakt tijdens pakjesavond of op kerstochtend.

Foto op hout

Haar mooiste reismoment keer op keer opnieuw beleven? Dat kan. Met een prachtige foto aan de wand. In de titel opper ik om dat op hout te doen, maar de mogelijkheden zijn talloos. Welke van deze foto cadeaus kies jij? Een fotocadeau op canvas, plexiglas, aluminium of laat je er wellicht een textielposter van maken?

Paspoorthoesje met wereldkaart

decembercadeaus voor reislustige dames paspoorthoesje
Voor reislustige dames is het paspoort het aller kostbaarste bezit. Een document om te koesteren, zonder het kleine boekje is zij nergens. Schenk haar een tof paspoort hoesje zodat het kleinood onbeschadigd tien jaar met haar mee kan reizen.

➡️ Inspiratie nodig voor een Sinterklaas- of kerstcadeau voor je broer, collega of je man? Check dan even 5 x decembercadeaus voor reislustige mannen

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *