Zoek
Sluit dit zoekvak.

Korte roadtrips door Nederland, HeyFrits tipt 12 routes

boek Manon van den Oort Korte roadtrips door Nederland HeyFrits

Korte roadtrips door Nederland

Korte roadtrips door Nederland zijn ideaal om even de boel de boel te laten en even op pad te gaan. Dat je daarvoor niet altijd ver hoeft te reizen bewijst Manon van den Oort, schrijfster van het boek. Nederland barst van de toffe routes. Vul de koelbox, gooi wat kleren in een trolly en kies een leuke route uit. Off we go!

Lekker weg in eigen land op pad met VENTJE camper

De tips van Hey Frits

Hey Frits, voor alle duidelijkheid Frits is de kat van Manon, verzamelt op Instagram al jaren de leukste plekjes in Nederland. Nu is het tijd om al die plekjes – niet per provincie, maar op route – te bundelen tot korte roadtrips door Nederland. De routes variëren van 3 tot 5 dagen, ideaal voor een lang weekend weg of een midweek rondtoeren. De olekken die aan bod komen zijn: de Achterhoek, Amsterdam-Noord & Laag-Holland, Friesland, Gelderland, Gooi- en Vechtstreek, Groningen, Hanzesteden, Noord-Brabant, Utrecht, West-Friesland & Beemster, Zeeland, Zuid-Limburg.

Korte roadtrips door Nederland: Van Amsterdam-Noord naar Brabant en terug

Het maakt niet uit waar in Nederland je woont, er is altijd een roadtrip bij jou in de buurt. Bovendien, laten we eerlijk zijn, zo groot is ons land niet, dus echt ver rijden hoef je natuurlijk nooit. Blader door het boek en laat je leiden door de duidelijke kaarten en prachtige foto’s, die pagina na pagina het boek vullen.

Kies voor een tocht rondom Amsterdam-Noord of trek je een paar dagen terug in het Brabantse land, de keuze is aan jou! Er zit altijd wel een roadtrip bij die je aanspreekt.

kanoën in de BiesboschUtrechtse HeuvelrugCitytrip Groningen

Hey Frits, 12 korte roadtrips door Nederland praktisch:

Heb je (onverwacht) een paar dagen vrij en geen enkel idee wat te gaan doen? Hey Frits is je redder in nood. Er staan in het boekwerk zoveel leuke accommodaties, de must-see plekjes en natuurgebieden dat kiezen misschien nog lastig kan worden. Laat je verrassen, want er staan echt wel mooie, minder gekende, plekken vermeld, maar bovenal geniet. Geniet van elkaar, de natuur en de vrijheid, zoals Manon het bedoeld heeft.

Titel: Hey Frits. 12 korte roadtrips door Nederland
Auteur: Wim Huijser
Omvang: 208 pagina’s
ISBN: 978 94 9327 369 6
Prijs: € 24,95
Verkrijgbaar: te bestellen via de site van uitgeverij Mo’media

Hey Frits, 12 korte roadtrips door Nederland Hey Frits, 12 korte roadtrips door Nederland

Meer Nederland:

 

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *