Zoek
Sluit dit zoekvak.

Goedkoop parkeren op Schiphol met Parkos parkeerservice

Parkos Parkeren luchthaven

Goedkoop parkeren op Schiphol – of elke andere luchthaven – is vanaf nu, met Parkos – een eitje. Goedkoop en gemakkelijk parkeren wie wil dat nou niet?

Goedkoop parkeren bij Schiphol

Het eeuwig terugkerende dilemma als team OmniTraveler op reis gaat. Gaan we met de trein of met de auto naar de luchthaven. Alles heeft z’n voor- en z’n nadeel, net als alles in het leven, maar over deze vraag komt toch dikwijls nog wel wat denkwerk aan te pas. De trein lijkt handig, maar is dat toch echt niet altijd. Denk aan vertraging – zeker op ons traject, de intercity direct tussen Breda en Schiphol schering en inslag – hoge kosten en niet mogelijk in de vroege of juist late uren.

Derhalve valt de keuze dikwijls op de auto. Een stukje gemak. Thuis voor de deur instappen. Weinig gesjouw met bagage, maar een ding – zeker wanneer je langer dan een week op reis gaat – valt dan vaak weer tegen en dat zijn de kosten. Want laten we eerlijk zijn, parkeren bij Schiphol is doorgaans niet goedkoop.

Parkeren met Parkos

Wil je je vakantiegeld liever uitgeven aan je vakantie, in plaats van aan parkeerkosten? Check dan Parkos. Een website waar je op één plek parkeeraanbieders in een veilige omgeving kunt vergelijken, reserveren en betalen.

Geboren uit de frustraties, die we allen ervaren bij het vinden van een betaalbare plek om te parkeren bij Schiphol. Door intensieve samenwerkingen met parkeeraanbieders weet deze partij de laagste prijs te bedingen, zodat je nooit teveel betaald voor je vakantieparkeerplek. in de buurt van de luchthaven bieden zijn goedkope alternatieve parkings aan.

Goedkoop parkeren bij Schiphol: Kies voor Shuttle of Valet

Vanaf de parkeerplaatsen nabij Schiphol, stap je eenvoudig in de shuttle die je naar de luchthaven brengt. Je kunt er ook voor kiezen om van de valet service gebruik te maken.

vliegtuig Goedkoop parkeren op Schiphol

Wist je dat Parkos…

Wist je dat de parkeerservice van Parkos ook te gebruiken is als je vanaf een van deze vliegvelden vertrekt: Bremen Airport, Brussel Charleroi Airport, Dortmund Airport, Düsseldorf Airport, Eindhoven Airport, Frankfurt Airport, Frankfurt-Hahn, Hamburg, Keulen Bonn, Maastricht Aachen Airport, Rotterdam Airport, Schiphol, Weeze Airport, Zaventem (Brussel Airport) of vanaf een van de regionale vliegvelden in Europa.

Hoe handig is dat?

reiziger

Meer travel hacks

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *