Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gerecycleerde bagage: Thule Chasm in hippe kleuren

Gerecycleerde bagage: Thule Chasm in hippe kleuren

Hoe bedoel je gerecycleerde bagage?

Gerecycleerde bagage? Bedoel je een tweedehands koffer van de kringloopwinkel? Nee, een van hergebruikt materiaal, zoals de Thule Chasm in hippe kleuren.

Duurzaamheid gerecycleerde bagage

De duurzaamheid die in elk onderdeel van deze collectie is verwerkt, garandeert dat deze tassen jarenlang bestand zijn tegen intensief gebruik.
“Bij Thule zijn we er trots op tassen te maken die tijdloos zijn in hun ontwerp en hoogwaardig in hun functies, waardoor ze tientallen jaren meegaan”, aldus Aden Johnson, Director of Global Product Management bij Thule.

Thule Chasm bagage, nu gemaakt van PFAS-vrije, gerecycleerde materialen

De verbeteringen aan de Thule Chasm collectie tonen ook de toewijding van Thule aan duurzaamheid. Elke tas wordt aan de buitenkant, het gaas en de voering geproduceerd met 100% gerecycleerde materialen. De waterbestendige coating op de tassen is bovendien PFAS-vrij, wat je spullen beschermt tegen nat worden en het milieu beschermt tegen schadelijke chemicaliën.
Gerecyclede bagage Thule Chasm

Laat de duurzame ontdekkingsreiziger in jezelf los

De Thule Chasm tassen zijn nu ook verkrijgbaar in Pond gray en Golden brown. De aardetinten matchen goed in verschillende settings, ideaal voor een collectie die zo veelzijdig is als de Thule Chasm. Deze tassen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en maten, geschikt voor korte uitstapjes of meerdaagse avonturen. De afneembare rugzakriemen, brede openingen, grote handvatten en makkelijk toegankelijke zakken, bieden de ideale oplossing voor allerlei soorten reizen, zowel in de natuur als in de stad.

Thule Chasm praktisch

De bijgewerkte collectie is verkrijgbaar in de kleuren Pond, Zwart, Olivine en Golden. De aanbevolen prijs is €279,95 voor de spinner-handbagage, €339,95 voor de rollende duffel, €139,95 voor de 40L duffel, €169,95 voor de 70L duffel, €179,95 voor de 90L duffel, €199,95 voor de 130L duffel en €129,95 voor de 26L rugzak. Klik hier voor meer informatie.

➡️ Lees ook: Thule Chasm Carry On (40 L) | Eenvoudig reizen met handbagage

met de Thule Chasm Carry in Europapark

Meer handige bagage voor je volgende reis

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *