Zoek
Sluit dit zoekvak.

Thule Chasm Carry On (40 L) | Eenvoudig reizen met handbagage

Handbagage Thule Chasm Carry On Reizen met alleen handbagage

Thule Chasm Carry On: Meer heb je niet nodig

Thule Chasm Carry On is alles wat je nodig hebt als je op reis gaat. Vooruit, laten we wel eerlijk blijven, als je met alleen handbagage reist. En laat OmniTraveler groot voorstander zijn van reizen met alleen carry on luggage.

Waarom wachten?

Sinds in 2022 op Schiphol steeds meer bagage kwijtraakte, niet arriveerde of wekenlang in de aankomsthal rondzwierf, stond ons besluit vast. We gaan echt alleen nog maar bagage inchecken als het echt, écht niet anders kan. Bovendien kent reizen met alleen carry-on zoveel voordelen.

  • Geen extra kosten: Veel luchtvaartmaatschappijen vragen (extra) toeslag als je koffer of trolley in wenst te checken. Van dat geld kun je op je bestemming weer een boel andere leuke dingen doen.
  • Het scheelt tijd: Heb je een vroege vlucht? Reis dan zeker met alleen handbagage, kun je ’s ochtends mooi een half uurtje langer blijven liggen, omdat je niet in de rij hoeft te staan om je bagage in te checken.
  • Meteen door: Eenmaal het toestel weer aan de grond, hoef je enkel langs de douane. Zo ben je lekker snel in je hotel en kan de reispret echt beginnen. Trouwens ook fijn op de terugreis. Als je dan toch naar huis gaat, laat het dan maar vlug gaan ook. Uren bij een bagageband wachten is precies waar je na een (lange) vlucht echt geen zin meer in hebt. Wel?

Thule Chasm Carry On Europa-Park

Thule Chasm Carry On: Duffeltas op wielen

Goed, handbagage, it is! We testen de Thule Chasm Carry On. Eerst op een roadtrip naar Duitsland. Hier valt direct op dat – in tegenstelling tot andere kleine carry on bagage – deze tas ‘mee veert’, als jullie begrijpen wat we bedoelen. Omdat het feitelijk een tas op wielen is en koffer met een harde schaal, kun je deze gemakkelijk een beetje induwen om er nog andere spullen op of naast te kunnen plaatsen in de kofferbak,

Tijdens een korte vlucht, volgde de tweede test. Over de tegeltjes van Schiphol rijdt deze Thule tas perfect. Door het extra handvat aan de voorzijde, is de tas gemakkelijk it de bagagebak te tillen.

Wanneer je de tas openritst (klein commentaar, de rits opendoen gaat soms wat lastig, maar dat ook aan ons liggen) heb je een lekker groot compartiment om al je spullen in te stoppen. Een gaasje scheidt bijvoorbeeld je vuile was of sportkleding van de rest van je bagage. Bovenop zit een klein compartiment (heul handig) om snel even je sleutels, OV of paspoort in te stoppen. Voor een trip van vijf dagen naar een zonnige bestemming, hadden wij zelfs nog wat ruimte over (inclusief 2 extra paar schoenen en een paar teenslippers).

Handig vakje handbagage duffelbag trolley rolkoffertje

Thule Chasm Carry On praktisch

Overweeg je ook om vaker met alleen handbagage te reizen? Overweeg dan zeker de Thule Chasm Carry On. Een handige, goed afsluitbare, waterafstotende trolley waar je met gemak heel veel in kwijt kunt.

  • De handbagage tas op wielen is verkrijgbaar in twee kleuren: Olivine en zwart
  • Afmetingen: 23.0 x 35.0 x 55.0 cm
  • Gewicht (zonder bagage): 3,2 kilo
  • Inhoud: 40 liter
  • Adviesprijs: € 259,95

➡️ Check voor alle details de website van Thule.

Thule Chasm Carry On handvat

Ook handig

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *