Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Fietsen in België | 25 mooiste XL-Routes

Fietsen in België boek Een dagje uit met de fiets in België

Klaar voor een lange tocht? Ga je mee fietsen in België?

Fietsen in België is eigenlijk altijd een goed idee. Ben je wel in voor een lange tocht? Dat treft in het nieuwste Knooppunter boek ‘Een dagje uit met de fiets in België’ staan niet minder dan 25 pracht tochten beschreven. Op de pedalen!

fietsers

Fietsen in België: Kies een XL-route in Vlaanderen of Wallonië

Wat maakt dit Knooppunter boek anders dan andere titels in deze reeks? De afstand. Het is voor het eerst dat er een exemplaar op de markt verschijnt waar tochten in staan met een gemiddelde lengte van 75 kilometer. Echte dagtochten dus.

De fietstochten zijn verdeeld over het hele land en in het boek onderverdeeld in Vlaanderen en Wallonië. In het Vlaamse land zijn in totaal 13 tochten af te leggen, in Wallonië is dat er eentje minder (12, dus). Het maakt dus niet uit waar je in België op reis bent, er is in de buurt altijd een mooie tocht te rijden.

Handig

Alle beschreven routes bevatten een zogeheten roadbook. Wat behelst zo’n roadbook, denk je wellicht. Daarin tref je het volgende: startplaats, alle fietsknooppunten van je gekozen route, de afstand tussen twee knooppunten, maar ook bezienswaardigheden en plaatsen om onderweg even aan te leggen. Deze roadbooks zijn, na registratie, gratis te downloaden via www.knooppunter.com. De code die je hiervoor nodig hebt, staat voor in het boek.

Fietsen in België

Fietsen in België praktisch

Titel: Een dagje uit met de fiets in België
Auteur: Kristien Hansebout en Patrick Cornillie
Uitgever: Lannoo
Omvang: 320 pagina’s
ISBN: 9789401497978
Prijs: € 25,99
Verkrijgbaar: via Bol.com of in je boekhandel

In de Knooppunter reeks verscheen onder andere ook: Fietsboek Midden-Nederland, Een dagje uit met de fiets in België en Groot Fietsboek Vlaanderen

Meer fietsen

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *