Zoek
Sluit dit zoekvak.

Reisbestemmingen 2015 | Plannen voor het nieuwe jaar

Reisbestemmingen 2015, dit zijn de plannen voor het nieuwe jaar

2014 duurt nog een paar uur voort, ik blik alvast graag vooruit naar mijn reisbestemmingen 2015. Als ik kijk naar mijn lijst met reisbestemmingen van 2014, durf ik nauwelijks een voorspelling te doen voor het nieuwe jaar. Een aantal reisbestemmingen in 2015 staan alvast, sommigen zijn nog niet bevestigd anderen blijven misschien een droom en wellicht zijn er ook wel weer trips waar ik me op dit moment nog totaal niet bewust van ben.

Reisbestemmingen 2015: Januari

Kunstberg Brussel België
Brussel: 2014 begon ik met een paar dagen La Hulpe, nabij Brussel, de Belgische hoofdstad is een van eerste reisbestemming in 2015. Morgen vertrekken vriendlief en ik voor twee nachten naar het Be Manos Hotel in Brussel, ik heb er nu al zin in!

Maart: Spelen in de sneeuw

landal brandnertal reisbestemmingen 2015
Oostenrijk: Met de Kerst genoten van de sneeuw en de eerste skilessen van onze kleine meid. In maart gaan we gewoon nog een keer naar de sneeuw. Dit keer niet in een hotel, maar voor het eerst naar Landal SkiLife Park, in het Brandnertal in Oostenrijk. Afgelopen zomer was ik al te gast bij Landal Kasteeldomein de Cauberg, maar in de sneeuw is toch weer heel iets anders.

Abu Dhabi: Deze trip ging vorig jaar niet door, fingers crossed dat ik dit emiraat aan mijn reisbestemmingen 2015 toe kan voegen.

Reisbestemmingen 2015: Juni

Napels reisbestemmingen 2015
Italië: Vriendlief heeft een congres in Sorrento, kleine meid en ik vliegen na een paar dagen eveneens naar Italië. Na het officiële gedeelte verruilen we met drieën Sorrento om nog een paar dagen Napels te gaan verkennen.

Juli – Augustus: Thailand & Cambodja

Local kids Cambodja
Thailand/Cambodja: Mijn Franse vriendinnetje emigreert naar Cambodja, alwaar ze voor het Khmer Rouge tribunaal gaat werken. Een goed excuus om weer eens die kant op te reizen. En dan plak ik er uiteraard een bezoekje aan mijn geliefde Thailand aan vast.

Hoe het op reisgebied in 2015 verder zal verlopen, geen idee? We zullen zien, we zullen zien.

Wat worden jouw reisbestemmingen 2015? Heb jij al (concrete) plannen. Misschien zien we elkaar wel ergens over de landsgrenzen. Happy 2015 en Travel on!

Lees ook:

Onderwerpen

Meer reisinspiratie

Geef jouw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *